Аджев Хан е сред най-добрите хотели в Сандански

Има много хотели в Сандански, но един от тях ярко блести пред останалите и това не остава незабелязано, както от асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите у нас, която му връчва грамота за най-добър семеен хотел в страната, така и от гостите на Сандански, решени да открият най-добрия хотел за тях.

Аджев Хан е хотел, който се е превърнал в символ на най-високо ниво на обслужване, предоставяни условия на своите гости и не последно място с невероятната кухня. Днес гостите на хотел Аджев Хан в Сандански имат неповторимата възможност да се отдадат на едно пленяващо изживяване в подножието на Пирин планина и да съчетаят спокойствието на природата с приятната атмосфера на този отличен хотел в Сандански.

Хотелът е сред най-добрите семейни хотели в страната ни, както посочихме по-горе има и съответния документ за тези свои претенции. На вниманието на гостите се предоставя възможност да наемат стая или апартамент, като навсякъде ще открият телевизор, телефон, безплатен интернет, централно отопление и климатик. Всеки гост решил да наеме апартамент в хотела ще може да се възползва и от самостоятелното джакузи, което върви към всеки от тях.

Хотел Аджев Хан е съчетал традиционната възрожденска визия с модерните удобства на съвремието и неповторимата българска гостоприемност. За вашето отлично прекарване ще се погрижат експертите в СПА центъра, предлагащи:
• Ирисова диагностика
• Лечебно хранене
• Фитотерапия и фитокозметика
• Апитерапия
• Иглотерапия по метода су-джок и аурикулотерапия
• Курс по интегрален психо-физически тренинг

Ако не си падате по СПА процедурите, то със сигурност ще оцените невероятната атмосфера в хотелската механа в автентичен възрожденски стил, както и живата музика и отличните специалитети на Chef Аджев, който ще ви остави приятно изненадани и изпълнени с радост и усмивки.

Пожелаваме ви приятна ваканция в хотел Аджев Хан Сандански, като своите резервации можете да направите на телефон - 074/631 140, а адреса на самия хотел е ул. Стефан Стамболов 51, 2800 Сандански.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *