Бърз кредит – какво представлява тази услуга

Бързите кредити са услуга, от която можеш да се възползваш, ако си зле с кинтите. Трябва просто да отвориш сайта на някоя компания, която се занимава с отпускане на бързи кредити (бързи заеми) и да кандидатстваш.

По какъв друг начин мога да кандидатствам?

Можеш да отидеш до офиса на избраната от теб фирма за бързи заеми. Тези фирми имат малки, симпатични офисчета, в които работят служители, готови да ти обърнат внимание във всеки един момент и да ти разяснят надълго и нашироко колко пари можеш да изтеглиш, колко ще върнеш, какви са сроковете за връщане на кинтите, каква е лихвата, както и други неща, които те интересуват.

Какво представлява кандидатстването за бърз кредит?

Това е адски улеснена и елементарна процедура – трябва да си пълнолетен и да имаш чисто кредитно досие – това е всичко. Чисто кредитно досие означава да нямаш задължения към други фирми за заеми или банкови институции. Казано с други думи трябва да си бил готин клиент, да не си прецаквал банките. Или фирмите, от които си теглил парички.

Задължително е да си пълнолетен, а даже това понякога не стига. Много от фирмите за бързи заеми изискват кандидатът да е поне 21-годишен и да е активно работещ, но има и изключения.

В момента, в който подадеш информацията, от която фирмата за бързи заеми има нужда, ще започне същинската процедура по кандидатстването. Ще те уведомят адски бързо – обикновено в рамките на петнадесет минути до един астрономически час. Когато получиш отговора дали си одобрен, парите ще ти бъдат изплатени или веднага на касата на съответната фирма, или ще бъдат преведени директно по твоята банкова сметка.

По-добри ли са бързите кредити от банковите?

Бързите кредити спестяват време и нерви. Това са микро кредити, с които да покриеш свои кратковременни нужди. От тази гледна точка те са доста по-удобни решения, аразликата в лихвата е минимална.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *