Цени на гаражни врати и охранителни ролетки

От къде започва всичко?

Всеки човек мечтае. Всеки човек иска най-доброто за себе си, за своето семейство и за своя дом.

В днешно време може да се сбъдне почти всяка мечта. Предлагането е огромно, технологиите са напреднали и развити във всички направления. Вече всичко е възможно.

Но на каква цена???

Рано или късно стигаме до този въпрос. И тогава нещата понякога се променят. Тогава може мечтите ни да станат недостижими! Но, разбира се, не е задължително да става така.

Ето, ако вие си мечтаете да улесните живота си, чрез системите за автоматизация за своя дом, може би тук ще ви помогнем да сбъднете мечтата си на съвсем достижима и разумна цена. Става въпрос най-вече за комфорта да паркирате своята кола в гаража си на един ход. Без да слизате от нея. С едно натискане на бутона на дистанционното да отворите своята дворна и гаражна врата.

А остана още малко време до края!!!

До 31.12.2011 г. ви предлагаме невероятна цена на автоматична гаражна врата, производство на Хьорман - Германия.

Само за 1595 лв. с ДДС вие можете да закупите термоизолирана гаражна секционна врата с двигател и 1бр. дистанционно. На тази цена вие имате избор между 4 размера, 4 цвята и 2 дървесни декора (златен дъб и тъмен дъб). Повече информация може да видите на www.delice-bg.com.

Ако имате и искате да автоматизирате своята дворна врата, можете да се възползвате от ниските цени на двигателите на Хьорман (също до края на 2011г.).

Задвижване за плъзгаща врата, само за 695 лв. с ДДС.

Задвижване за две крила на летяща врата, само за 1095 лв. с ДДС.

Мечтайте смело! Мечтите понякога се сбъдват...

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *