Двигатели за дворни врати

Когато сте взели решение да автоматизирате своята порталната врата пред вас застава не един въпрос. Безспорно най-добрият справочник за отговори е интернет. Следователно отивате на компютъра,.... а от там ви залива куп информация - модели, марки, аксесоари, производители, доставчици и т.н. и т.н.... Ами сега!!!

Важно е да знаете! Доказаният с годините производител е един и това е Хьорман - Германия. Тази фамилна фирма вече 75 години инвестира и се развива именно в автоматиката и задвижванията за дворни и гаражни врати.

Ние, Автоматика Делис, а и цяла Европа, се доверихме именно на тях.

Ето и няколко съвета при избора на двигател за Вашата врата:

Първо трябва да започнем от там какъв тип е вратата - плъзгаща или ротационна, т.е. на панти.

За плъзгащи се врати

е двигателят на Хьорман - LineaMatic.

Неговите разновидности са: базовия модел, който е за врати до 300 кг., следван от LineaMatic P за врати до 500 кг. За вратa до 800 кг. е двигателят LineaMatic H. За най-тежките врати до 2500 кг. е новата разработка на Хьорман STA 400.

За ротационни врати (врати на панти)

е двигателят RotaMatic. При него базовият модел е за тегло на крилото до 220кг. За крило до 400 кг. се инсталира неговият по-голям събрат RotaMatic P или Pl (в зависимост от ширината на крилото). За особено големи и тежки до 1000 кг. крила, Хьорман разработи двигателите DTU 250 и DTH 700.

Разбира се това са основни насоки. Консултацията със специалист е задължителна преди покупка. Ние Ви каним да се запознаете с по-подробна информация за тези и други продукти на www.delice-bg.com, както и да ползвате нашите безплатни консултации.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *