Организиране на детски рожден ден

Рождения ден на малчугана е един доста важен момент от неговото детство. Като такъв вие трябва да се постараете да го направите колкото се може по-забавен. Не си мислите, че просто да съберете децата да им сервирате храна и торта е достатъчно и забавите те сами ще си ги организират. Трябва сериозно да се замислите върху това, защото не е достатъчно. Организирането на детски рожден ден има много етапи, но се организира бързо и със сигурност ще ви хареса, ако го правите с желание.

Като за начало можете да попитате рожденика дали иска тематично парти. Ако е момиченце може да желае нещо свързано с принцеси, Барби кукли и т.н, а ако е момче може да иска пирати или полицаи, а защо не и рожден ден с роботи. След като сте уточнили темата на партито можете да пристъпите към писането на поканите. Те също заемат важна част от организацията. Ето един пример за покана, ако сте избрали рожден ден за принцеси:

Нейно кралско височество (поставяте името на рожденичката) празнува нейния (на колко години става детето) рожден ден и Ви кани на нейното парти.

Не забравяйте да добавите и датата на събитието, адреса и телефон за потвърждение.
Следващата важна стъпка е да украсите апартамента или ако сте в къща – двора. Какво включва това? Разбира се един рожден ден не може без балони, плакати на анимационни герои, висящи надписи „Честит рожден ден” и т.н. Можете да закупите тази украсата от най-близката книжарница. Ако ще правите партито на открито е най-добре да предвидите столове и маси за гостите в градината, както и някакъв вид тента, под която да седят храната и напитките.

Има още нещо важно - тортата. Не избирайте най-обикновена торта. Както горните неща трябва да са обмислени в детайли, така и тортата не отстъпва по важност. Номера няма да мине само със стандартна торта. Всички сладкарници правят торти по поръчка. Ако например сина ви харесва Hot Wheels може да се сложат една/две пластмасови колички отгоре. Също така и апликацията е важна. Попитайте сладкаря за каталог с картинки.

Игрите, с които ще се забавляват са безкрайно много и зависят от тематиката на детския рожден ден. Ако сте избрали пиратска тематика, можете да скриете някакво „съкровище” в апартамента/къщата и да разпръснете разни улики навсякъде, които да са като пъзел, за достигане на крайната цел. Тези „улики” може да са листчета, които да подсказват къде се намира следващото и така до съкровището.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *