Изберете дограма за дома ви

Изборът на дограма не е толкова труден, колкото някои хора си го представят. Днес съществуват десетки качествени производители и дистрибутори, които ще ви предложат перфектни решения за апартамента, къщата, офиса и така нататък. Естествено всичко зависи от финансовите ви възможности.

Пред вас има три варианта за остъкляване на терасата и те са използване на дървена, алуминиева или PVC дограма. Всяка една от трите възможности има своите положителни и отрицателни качества, за които ще стане въпрос в днешната статия на фирма Мастер Пластик.

Дървена дограма

Тя е все по-малко използвана към днешни дни поради бързия процес на стареене слабата и ефективност при влажни помещения. Тя не позволява монтаж на стъклопакет с различна дебелина, която я прави още по-ненужна за съвременното общество. Въпреки всичко има и един плюс, а той е доброто задържане на топлината в помещенията ви.

Алуминиева дограма

Ако желаете да сложите алуминиева дограма в дома си, то имате избор тя да бъде с прекъснат термомост или непрекъснат термомост. При първият профил има значително по-малка вероятност от появата на конденз поради добавената PVC притурка, за разлика от дограмата с непрекъснат термомост. Алуминиевата дограма предлага висока устойчивост на всякакви атмосферни условия, а освен това е лека за носене и лесна за монтиране.

PVC дограма

Без никакво съмнение това е най-използваната дограма към днешни дни. ПВЦ профилите са олекотени, предлагат качествена съпротива срещу конденз и освен това са по-евтиното решение на пазара. Днес вие може да намерите български и немски предложения срещу доста прилични суми, което ще ви помогне да обзаведете дома си и да сложите основата на една по-добра топлоизолация.

Обобщение

Повече за видовете дограма ще откриете в уебсайта на фирмата ни „Мастер Пластик“ ООД. На нашите страници сме събрали цялата нужна информация за алуминиева и PVC дограма, като ви препоръчваме да прочетете внимателно блога ни. Пожелаваме ви да изберете най-доброто обзавеждане за жилището си.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *