Имидж 79 подкрепя смелите и креативните

Ако имате желание да се развивате по отношение на езиковата си култура, можете да заявите онлайн вашето желание да посещавате курс по английски във Варна в Образователен център Имидж 79.

Фирма Имидж 79 предлага фирмени и професионални курсове за персонал на предприятия. Курсовете, които се организират са в главните икономически сектори – информационните и компютърните технологии, туризма, финансите, счетоводството, човешките ресурси, козметичните услуги и др. С тях можете да осъвремените и повишите общата култура на служителите и работниците, да ги направите по-компетентни и квалифицирани, като така ще повишите мотивацията и удовлетворението им от работата.

Ефективността и производителността на труда в България за момента са на незадоволително ниво. Можете да се възползвате от обученията, които предлага Образователен център Имидж 79, като така можете да развиете у персонала умения, които до сега не са имали или да развиете такива, които те вече притежават.

Мисията на Центъра като цяло е чрез иновативни дейности да се усъвършенства бизнеса у нас. Екипът подкрепя и насърчава изобретателни и креативни млади хора да бъдат все по-смели и активни, защото те са двигателя на иновациите.

Професионалистите се стремят да развиват чрез обученията, които организират, уменията на персонала за работа. Друга цел, която си поставя екипът е да повиши знанията на своите курсисти да използват съвременни технологии, апаратура и оборудване, защото е немислимо производството да се модернизира без тях.

Имидж 79 припознава за своя цел подкрепата на българските фирми, които се стремят да развиват капацитета и ресурсите си в партньорство с компетентните органи.

Адресът на фирмата в Морската ни столица е на ул. Иларион Макариополски 9, ет. 1. Можете да отправяте вашите въпроси на имейл info[@]imidj79.com, на скайп акаунта imidj79, интеграцията с фейсбук imidj79 или като проследите линка към уебсайта imidj79.com. Можете да се свържете с Центъра на следните телефони: 052699 818, 0896828 177 и 0887846 864.

Надяваме се, че статията Ви е била полезна.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *