Как да изберем дрехи

Всяка жена с времето се научава как да избере дрехи "за себе си". И в съответствие с вида на фигурата и външния вид, и в съответствие със ситуацията.

Вижте как да се облечете като секси италианка: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/как-да-се-облечеш-като-секси-италианка.

Изборът на женското облекло е достатъчно голям в магазините и бутиците. Особено, ако се следи целият диапазон от размери. Разбира се, в зависимост от модела, размерите може да не са всичко. Трябва да се съчетават модели, материи и цветове.

Така например дантелена мини рокля и кожено яке. Не е задължително да избирате строга рокля в стила на "кралица Елизабет", а понякога напразно дрехите от класическия стил отиват на всяка фигура прекрасно.

Мъжки якета, ризи с връзки – с тях дамите изглеждат чудесно. Но такива отново трябва да бъдат избрани за определен тип фигура.

За буйни дами – те определено са с множество предимства. Те могат да носят деколте, дори съвсем смели модели. И не само по тържествен повод, но и ежедневно. Разбира се, мярката трябва да бъде следвана, както и останалите, но все още е по-лесно за тях. И да покажем това е.

Само буйни дами трябва да помнят няколко правила:

Питали ли сте се защо боледуват майките: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1285-zashto-boleduvat-maykite. Истината е много проста, или се обличат винаги леко, защото все им се налага тичане подир децата, носене на много багаж, включително самото дете, или се заразяват от малчуганите си.

Облеклото трябва да се избере точно от размера и в зависимост от модела, по-добре е да се вземе един размер по-голям от размер по-малък;

Изборът на стегнати и леко оборудвани силуети;

За дами с широки рамене и великолепен бюст, но с тесни бедра са перфектни рокли с ниска талия;

Дами с тесни рамене, но великолепни бедрата по-добре да изберат рокля с висока талия;

За всички дами, независимо от вида на фигура пасват удължена туника рокля в гръцки стил.

Роклята трябва да бъде най-малко украсена.

Дънки

Тук точните дрехи са извън времето, извън фигурата, извън външния вид. Всеки може да ги носи. Само трябва да покриват типа панталони с удължени блузони и туники, пуловери или якета.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *