Как да изберете коректна кетъринг фирма?

Ако скоро ви предстои някакви събитие и имате нужда от помощ, тогава със сигурност се нуждаете от кетъринг фирма, която да се заеме с храната и нейната аранжировка. Тук обаче идва и логичния въпрос как да изберете на кого да се доверите.

Обмислете добре, какво искате да получите

Разбора се, че желаете коректно обслужване и отлично аранжирана храна, както и ястията да са вкусни. Въпреки това всеки има различен вкус и е по-добре предварително да кажете на дадената кетъринг фирма, какво очаквате като краен резултат, за да не останете разочаровани, заради факта, че сте си спестили тази стъпка.

Поискайте примерен бюджет за тържеството

Каквото и да си говорим, всеки има определен бюджет, който може да задели за дадено тържество без значение дали това е бизнес събиране или сватба. По-добре е да питате сега, а не да останете неприятно изненадани в края след като получите сметката. Едва ли точно това е критерия въз основа, на който ще вземете крайното си решение дали да се доверите на дадена кетъринг фирма или не, но не пропускайте и тази крачка.

Поискайте да видите препоръките им от предните клиенти

Няма как да не споменем, че при избора на кетъринг фирма вие на практика се доверявате изцяло на услугите им, както и искате всичко да мине на наистина високо ниво. Ето защо е добре да им поискате препоръките от предишните им клиенти. Не искайте просто имена, защото всеки може да си ги измисли,а питайте за конкретните тържества, както и датите на събитията.

И в заключение не забравяйте, че винаги имате правото да питате всичко, за което се сетите. Все пак вие поръчвате дадена кетъринг услуга и е редно да знаете всичко, което ви вълнува. Надяваме се, че с тези съвети сме ви помогнали и вече ще знаете как да лесно да намерите коректна компания, занимаваща се с този вид дейност!

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *