Кой ми помогна да закупя интериорни врати

Моята история започва с ремонта, който направих в новия си апартамент. Първоначално обърнах внимание на най-важните неща, а именно покрив, стени и под и остана да отделя помещенията си посредством врати. Ако трябва да съм откровен нямах никаква представа точно какво да закупя и за това ми трябваше консултация с професионалисти.

Решението ми бе да сложа интериорни врати от дърво, тъй като последните придават красив вид на помещенията и някак отварят дома ми. Обиколих няколко магазина, където ми предложиха различни стоки, но мой приятел ме убеди да инвестирам в големите фирми и аз се съгласих, с неговите аргументи.

Трябваха ми врати за хола, спалнята и кухнята, тъй като това са трите ми основни стаи. Посетих една от водещите фирми в България – Борман Комерс София и останах доволен от щедрия избор на продукти. Разбира се, водеща за мен беше и цената, тъй като не притежавах голям финансов ресурс.

Споделих с консултантите какви пари мога да отделя и те веднага ми предложиха така желаните интериорни врати от дърво. От мен се изискваше да споделя какви са цветовете в коридора и останалите помещения, така че да бъде избран оптималния вариант. И тъй като в наши дни комбинацията от дърво и стъкло е много актуална, избрах точно такъв тип врати.

Малките стъклени квадрати и правоъгълници наистина дават завършен дизайн на продукта и се обединяват по прекрасен начин с останалата мебелировка. Срещу сумата, която дадох получих гаранция и сертификат за качество, което бе поредната добра новина за мен.

Днес всички мои гости отбелязват присъствието на вратите в апартамента ми и дори питат откъде съм ги закупил. От както реализирах ремонта ми не съм спрял да консултирам разни хора относно покупката на врати, защото вече минах този етап и знам кое е най-правилното решение.

В заключение

Хубаво, е да се има предвид, че една интериорна врата, не е направена само за красота. Тя е енергийно ефективна и ни пази от външните шумове, така че да бъдем абсолютно спокойни през всеки сезон. Обикновените варианти на пазара се развалят бързо и не ни осигуряват очакваната визия, ето защо е време да обърнете внимание на актуалните оферти и цени.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *