Къде да открием добри копирайтъри?

Копирайтърите са специалисти, които изготвят съдържание за УЕБ и/или за печатни рекламни материали. Най-често копирайтинг услугите са насочени към уебсайтове на различни фирми и организации. Копирайтърите предлагат своите услуги в глобалната мрежа. Една част от тях пишат на български и английски, а друга на различни езици. Има не една или две фирми предлагащи писане на статии и текстове с комерсиална цел, така че ще ги намерите лесно, ако се разровите в нета.

За да изберете добри копирайтъри обаче, трябва да сте наясно с предложенията. Оферти можете да получите от фрийлансъри и копирайтърски фирми и агенции. Всички те Ви предлагат да се възползвате от копирайтинг услуги срещу определена цена. Всяка фирма, и всеки копирайтър решава самостоятелно колко струва работата, която извършва. Ето защо е добре да попаднете на баланс цена и качество.

Какво предлагат копирайтърите фрийлансъри?

Фрийлансърите са хора работещи на свободна професия, които могат да пишат, рисуват, програмират и така нататък. Има много копирайтъри, които са фрийлансъри и предоставят нелоши текстове на скромна цена. В повечето случаи тези копирайтъри предлагат статии на всякакви теми, но има и такива, които отказват да пишат за по-сложните тематики, а това невинаги е изгодно за клиента.

В България има много кадърни фрийлансъри, които се занимават с копирайтинг. Те пишат и на български, и на английски, и на други езици. Не правете грешката да търсите индийски фрийлансъри, които Ви заблуждават със сладки приказки, че предлагат статии на английски от native speaker за 1.50$ на 100 думи. В крайна сметка ще получите по-лош продукт, отколкото ако се доверите на българските копирайтъри. Разбира се, това е просто един съвет от нас, а решението е ваше.

Защо да изберете фирма за копирайтинг услуги?

Фирмите за копирайтинг услуги работят на високо равнище и в по-голямата си част предоставят висококачествени статии, текстове и съдържание. Ясно е, че фирмените услуги са малко по-скъпи от тези на фрийлансърите, но пък има изпълнители, които предлагат отлична работа на цени започващи от 2.50 на сто думи. Такава фирма е Colorful Copywriting, която може да Ви бъде полезна за малки, средни и големи проекти в сферата на презентирането на услуги и продукти в интернет.

Преди да потърсите фирмени копирайтинг услуги, трябва да проверите портфолиото на фирмата, нейните оферти, възможността за отстъпки при по-голямо количество статии и кои клиенти са се доверили на дадената компания. По този начин ще придобиете по-голяма представа за работата.

В обобщение

Изборът на фирма или физическо лице, са двата начина да откриете надежден копирайтър. И в двата случая можете да сполучите на добри професионалисти, така че оставяме решението на вас. Инвестицията в копирайтинг е начин да просперирате в бизнеса, а парите, които сте дали за копирайтъри ще се възвърнат бързо, стига да попаднете на правилните изпълнители на работата.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *