Легендата за Испания започна след края на Листопад

От 10-ти януари в ефира на националната телевизия bTV стартира нов сериал. Този път сериалът, който ще се излъчва няма да бъде турски, както бяхме свикнали да гледаме по повечето телевизии. Факт е, че турските сериали бяха заляли родния ефир и усилено се излъчваха по много от националните и кабелни телевизии.

След края на сагата Листопад, която приключи в понеделник на 09-ти януари се излъчиха последните два епизода от турският сериал. На 10-ти януари се излъчи първият епизод на новият испански сериал Легендата за Испания. Той ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 в ефира на националната телевизия bTV. Още съм самото стартиране на сериала интереса към него е голям. Има много предположения от различни почитатели на сериали, колко и до кога ще продължи Легендата за Испания. Много от зрителите одобряват факта, че сериалът няма да бъде турски, а испански. Също така има и хора, които искат излъчването на турски сериали да продължи. Разнообразието е необходимо за всички и испанският сериал Легендата за Испания е типично доказателство за това.

В предстоящата нова интригуваща испанска поредица Легендата за Испания се преплитат гордостта и достойнството, както и любовта и омразата. Тези качества са взаимно свързани и присъщи за нашите главни герои. Един от тях е млад пастир в испанско село. Животът му е спокоен и монотонен. В един ден, обаче неговото село е нападнато и опожарено. Той едва оцелява и е на ръба между живота и смъртта. Трудно се съвзема от понесените поражения, той решава да отмъсти за всички, които са загинали при нападението на римските войници.

И така той и още трима, четирима приятели тръгват из широката земя да дирят разбойниците, които опожариха и убиха техните съселяни. Те са неуки и не могат да се бият, но дават всичко от себе си за да придобият необходимите качества. Те са необходими на всички от тях за да се опълчат срещу римските войски и да ги победят.

С предстоящите епизоди ще можем да разберем как ще се справят нашите герои в това начинание изпълнено с перипетии.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *