Монтаж на солариум

Процедурите със солариум за получаване на красив бронзов тен са много популярни и търсени в последните години. Ако сте решили да се заемете с подобен бизнес и вече сте си закупили солариум, предстои ви да го монтирате.

Солариумът обикновено се доставя в един палет, придружен с подробни инструкции за монтаж, които трябва стриктно да спазвате.

Започнете монтажа на солариума от основата. Отворете кутията, която съдържа основата. Тя има крачета, които са сложени фабрично. Това е улеснение за вас. Можете само да добавите гумените крачета.

Продължете с правилния монтаж на солариум според инструкциите. Не си позволявайте своеволия, за да не се получават инциденти. Здравето и живота на хората, които посещават вашето студио зависи от правилния монтаж и експлоатация на уреда.

Ако всичко е по правилата, уредът ще работи безпроблемно години наред. От това ще зависи и успеха на вашия бизнес. Тръбите за тен са доста здрави и с дълъг живот, но когато количеството радиациа започне да намалява, могат да бъдат заменени.

Като цяло солариумите не са трудни за поддръжка, но можете да се кооперирате със специалист, който да поеме техническата поддръжка. Не всеки е на „ти“ с техниката и електричеството.

Трябва да сте наясно, че солариумът се използва не само за придобиване на тен, но и за подобряване на физическото и здравословно състояние на човек. Понякога се препоръчват процедури със солариум при някои по-специфични кожно заболявания. В такива случаи задължително се изисква лекарско предписание, както и индивидуална програма, която да гарантира успешното лечение.

Друга важна подробност, която трябва да е известна на повечето хора е, че тези, които не могат да придобият тен на слънце, не могат да разчитат и на тен от солариума. Това е специфика на тяхната кожа и трябва да търсят решение по друг начин, какъвто е изкуствения тен.

При използване на солариум, трябва да се употребява подходяща козметика и със специални защитни очила.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *