Мъжки парфюми

Знаете ли колко много може да издаде аромата за притежателя си? Много черти от характера могат да бъдат изложени на показ и в полза на дамите, тъй като благодарение на любимите мъжки парфюми, силния пол разкрива голяма част от същността си. Ето как:

Ако избраникът ви предпочита уханието на кедър или други дървесни аромати, то той е стилен, елегантен, обича класическото и е чудесен събеседник за какъвто и да е разговор.

Ако партньорът ви обича мириса на утринна роса, трева, сено, бамбук, изобщо горските аромати, той е привърженик на здравословния живот. Притежава много енергия, която изразходва със спорт, бързо се измъква от проблемите и задължително постига стремежите си.

Някои източни аромати като ванилия и амбра са характерни за креативните личности, ценителите на изкуството. Носителите на тези мъжки парфюми притежават огромен интелект, с който умело боравят.

Ако вашето момче обича плодовете – ухание на портокал, мандарини, грейпфрут, лимон, то неговата „златна” черта е организираността. Тези личности са перфекционисти, не обичат нещата да не са както трябва и със сигурност гениалният им ум може да измисли много начини за излизане от една трудна ситуация.

Мъжете, които обичат мириса за малини, къпини, диня, пъпеш, праскови и кайсии, са душата на компанията. Обичат около тях да има шум и веселие, новите запознанства не са проблем за тях, биха направили всичко, за да ти помогнат. Много хубаво тяхно качество е креативността и умението за работа в екип.

Романтичните натури, които обичат мириса на дъжд, вълни, бриз, водорасли и въобще всичко морско, са отлични парашутисти, сърфисти и т.н. Този вид парфюми издава един техен страх – от затворени пространства. Творци, обичащи високия адреналин.

Представителите на силния пол, които избират своите мъжки парфюми според свежестта на аромата – леден вятър, чист въздух, противно на очакванията, не обича да е извън града и сред природата. Няма как да отидат на село, те предпочитат уютната атмосфера на някое бистро, в което ще се съберат с всичките си колеги. Внимателно подбира половинките си.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *