Онлайн магазин за доставка на цветя и букети

От дълго време замисляте как да доставите радост на скъп за вас човек, но не знаете как да стане това? Лесно е. Посетете онлайн магазин „Цветен Свят“, където бързо и лесно можете да поръчайте доставка на цветя и букети. В каталога на сайта можете да харесате и поръчате различни цветя, красиви букети, уникални кошници с ароматни цветя, картички и плюшени играчки, с които да изненадате желания човек.

Искате да направите оригинален и в същото време екзотичен подарък, но не разполагате с необходимите средства? Не е необходимо да пропътувате хиляди километри, за да заведете любимия човек на екзотична почивка, но можете да му подарите късче от екзотичните тропици. Стефанотисът е цветето за вас, което няма да ви разочарова. Цъфти с красиви, едри, бели и ароматни цветове, а листата му са много плътни, кожести и тъмнозелени. Дължината им достига до 10 см, а широчината до 4-5 см. Стъблото е тънко, гъвкаво и силно, подобно на лианата.

Всъщност стефанотисът е типично увивно растение, което може да приеме желаната от вас форма. Ако подсигурите необходимите условия, за да се развива това растение ще може да краси дома или офиса ви от началото на лятото до края на есента. Поставете го на място, където светлината е обилна, но в никакъв случай пряка, почивайте го редовно, също така пръскайте и листата. През зимните месеци, поливането трябва да бъде по-слабо, но не трябва да се засушава, също така зимата го поставете не светло място с температура 12-15ºС. Най-добри резултати при размножаването се постигат на пролет, въпреки се е възможно и целогодишно, като то става с помощта на резници.

Избирайки стефанотисът, като изненадващ подарък, можете да сте сигурни, че целта ви е постигната. Освен ефекта от изненадата, вие поднасяте оригинален и екзотичен подарък. Не се чудете повече, направете бърза поръчка в онлайн магазин „Цветен Свят“ и очаквайте доставката на цветето, което сте избрали.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *