Пет аргумента при избора на малки индустриални прахосмукачки

При изборът на прахосмукачки за дома, повечето хора се насочват към техническите хипермаркети или магазини в близост до дома им и купуват първата, която им хареса като характеристики или като дизайн. Това, което те никога не се сещат, е да се помисли за покупката на малки индустриални прахосмукачки, които съчетават подходящия за дома размер с много по-добрите характеристики от обикновените почистващи машини за домашна употреба. Да, дизайнът може би на обикновените прахосмукачки е по-добър от този на индустриалните им братовчеди, но все пак тук се търсят много по-различни предимства, които са изцяло в полза на вторите.
Първо: По-дълги кабели
Обикновено, почти всички индустриални прахосмукачки имат дълги кабели, така че да може да се почиства много по-голяма площ, без да се налага постоянно включване и изключване, преместване на кабелите, тяхното навиване и след това развиване. Така много по-бързо се почиства цялото жилище, което не е без значение.
Второ: Много по-голяма издръжливост и безпроблемна работа
Някой може да твърдят, че техните домашни почистващи машини са много издръжливи и безшумни, но като цяло те не могат да бъдат сравнени дори с най-ниския клас индустриални прахосмукачки. Моделите за промишлеността са направени с идеята, че те ще се използват почти постоянно и то в десетки пъти по-замърсени помещения, отколкото е домашната среда. Именно на тази основа можете да се замислите, че ако една домашна прахосмукачка бъде подложена на такова натоварване, каквото понася индустриалната, то тя не би издържала и 2 месеца.
Трето: Мощността
Причината за огромната мощност, която е заложена във всички индустриални прахосмукачки е същата, поради което те са направени и толкова издръжливи – почистването на големи и силно замърсени пространства. На тези прахосмукачки им се налага да се справят с прах, отломки, течности, масла и дори горещ флюс и то ежедневно, с което те се справят винаги по най-добрият начин. Това означава, че използването им в домашни условия би ви осигурило едно изключително добро почистване, след което няма да остане дори прашинка.
Четвърто: Поддръжката
Много често самите фирми, които закупуват индустриални прахосмукачки искат сами да могат да поддържат тази техника, без да се налага използване услугите на сервизи. Ето защо, повечето такива прахосмукачки са изключително опростени от към части и те са направени така, че лесно да се разглобяват и сглобяват. Контейнерите им са много по-големи от торбичките на домашните прахосмукачки и това ги прави много по-практични.
Пето: Цената
Обикновено много от клиентите изобщо не са чували за малките индустриални прахосмукачки, тъй като те на са толкова широко рекламирани, както моделите за дома. Именно тези спестени средства водят до понижение на крайната цена, което е от полза за потребителите. Ако сравните цените на по-добрите домашни прахосмукачки и тези на индустриалните, ще видите че обикновено ценовото предимство е в полза на вторите. А както вече споменахме, характеристиките на двата вида просто няма смисъл да се противопоставят по нито един показател. Ето защо, много по-разумният избор се оказват индустриалните прахосмукачки, при което няма две мнения. Повече информация за можете да откриете на DelfinVacuums.bg

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *