Регистрация на оод

Необходими данни за започване на процедурата по регистрация на оод

На първо място е необходима по отношение на името на фирмата, пощенски код, седалище, както и адрес на управление. При регистрация на оод, съдружниците и управителите трябва да дадат информация по отношение на личните си данни по лична карта. Необходимо е да се знае как ще бъдат разпределени самите дялове на бъдещите съдружници – дали в равни квоти, или не. Размерът на капитала не може да бъде по-малък от два лева, съответно изборът за неговия размер е във вашите ръце.

Понякога се случва и така, че доста голяма част от хората, които започват за пръв път такъв вид дейност, свързана с откриване на фирма, определяне на дялове и така нататък имат нужда от някаква първоначална помощ, с която да получат повече информация по отношение на това по какъв начин се случва самата регистрация на оод.
Естествено вие трябва и да сте взели вече решение относно вида на дружеството, в случая оод, и в случай, че сте преценили, че това е формата, която смятате за най-удачна за започването на вашия бъдещ бизнес.

Колко струва регистрацията на оод

В днешни дни съществуват фирми, които се занимават с такива дейности и предлагат услугите си на хора, които не са наясно по какъв начин се извършва всичко необходимо за регистрация на оод.

Най-често в крайната сума се включват най-различни такси като банкови, нотариални, държавни и съответно комисионни такси за извършване на услугата. Върху цените не се начислява ДДС и трябват да бъдат в българска валута. В услугата, която дадената фирма предлага по регистрация на оод влизат следните такси: държавни такси за регистрация в Търговския регистър, както и комисионна, която се заплаща на банката, такса за услуга, комисионна на банката за откриване на набирателна сметка, нотариална такса, както и удостоверение за актуалното състояние и комисионна на съответната банка.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *