Стикери за детска стая

Какъв по-добър начин за декориране на детската стая от голям, цветен стикер, който може да бъде поставен без много усилия?! Предимствата на декорацията с помощта на стикери са многобройни, особено в детската стая, където децата ви растат и променят вкусовете си доста често. Стикерите за стена са добра алтернатива на пребоядисването или смяната на тапети, всеки път когато искате да промените изгледа на стаята. Може да избирате от голямото разнообразие налични на пазара или да си поръчате да ви изработят уникални.

Стикерите за стена търпят развитие през последните няколко години. За основа на стикерите се използва фолио със здраво и надеждно лепило, което ползволява много добро закрепване към стената, а и позволява сравнително лесно премахване при желание. Взависимост от покритието на стените в стаята ви, стикерите позволяват да бъдат преместени без да се нарушава цялостта им. Съвременните стикери са с много по-добро качество отколкото преди няколко години. Повечето се изработват от винил, който е устойчив на скъсване и се почиства лесно с влажна кърпа.

Ако решите да декорирате детската стая, може да намерите огромно разнообразие налично на пазара днес. За малкото ви бебе може да вземете разноцветни бебета животни, чудни принцеси и замъци, както и любими приказни герои (Мечо Пух например). За пораснали деца са подходящи анимационни герои, познати от телевизията и комиксите. Тази група деца доста често си променят героите, така че използването на стикери за стена е особено подходящо. Ако пък имате две деца, споделящи една стая, може да декорирате стената до леглото на всяко едно в различен мотив.

Стикерите за стена стават все по-популярни, тъй като съвременните технологии предлагат възможност за създаване на всевъзможни мотиви – подводен свят или дъждовна джунгла например. Ако искате да изкарате известно време с вашите деца, може да си закупите различни малки стикери и всички заедно да ги подредите в една обща рисунка.

Детските стикери за стена могат да се използват и за временно декориране на помещението, свързано с дадено събитие – детски рожден ден например.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *