Съвети при избор на стенни покрития от Лерос за мечтаната кухня

Готови ли сте да промените вашата кухня? Давайте, да го направим заедно!
Освежаването на кухня не е лесна задача и изисква подходяща стратегия, за да направи целия процес лесно изпълним.
Ето защо, ключът за вземане на правилно решение при козметичен ремонт или пребоядисване е изборът на стенни покрития като подходящия цвят латекс. За да намерите този, който най-много би подхождал на вашата кухня, ние ви предлагаме някои идеи. Чудите се какви са те? Тогава прочетете следната статия, за да откриете необходимата ви информация.

Започнете с основния цвят латекс, изберете го така, че да изглежда страхотно в очите ви, няма значение тъмен или светъл. В зависимост от основния цвят, изберете още един нюанс латекс, така че да се съчетаят добре, може да бъде няколко тона по-светъл или по-тъмен от основния. Ние ви препоръчваме да използвате богатата палитра, компютърно тонирани латекси Titan. Цветовете имат силата да направят всяко пространство да изглежда по-голямо или по-малко, да скрият недостатъците, да го оживят и направят единствено и неповторимо. Въпросът е какво търсите да създадете — контраст на цветове или бихте предпочели една приемственост в дизайна? Не забравяйте, че избора на латекс в цветове като черно и кафяво намалят апетита и не са подходящи за трапезарии, докато червеното изостря апетита. Оранжевият цвят предизвиква вълнение и ентусиазъм, а зеленото успокоява и създава чувство на удовлетвореност.
Подходящ цвят латекс за кухнята
За да се сдобиете с мечтаната кухня, освен подходящия цвят латекси, може да заложите ако търсите силен акцент на някой от модерните кухненски тапети, които перфектно ще допълнят и дадат един красив и завършен дизайн. Искате ли да създадете илюзия за височина или ширина? За височина, изберете вертикални тапети в райе, а за ширина - хоризонтални тапети. Обичате простотата на флорални мотиви или дързостта на графични дизайни - клонки, цветя, зеленчуци, цитруси, кафе, имитации на камък и дърво, не се колебайте, а експериментирайте с различни стенни покрития в лицето на голямото разнообразие от тапети.
Фототапети с цветя за кухнята
Друго чудесно допълнение към интериора за всеки, който обича да прекарва голяма част от времето си в готвене на вкусни ястия са фототапетите. В случая са важни размерите на помещението — малкото пространство предполага по-малък размер, докато голямото може да обхваща цяла стена. Той ще бъде фокусната, ослепителната точка във вашата кухня, затова трябва да се подбере внимателно. Ако стаята е малка, тя винаги е предизвикателство за декориране, поради липсата на пространство. Това не означава, че трябва да се чувствате некомфортно. Има много съвети и трикове, които интериорните дизайнери и декоратори използват, за да вдъхнат живот и чувство за простор в нея.
Фототапет в кухнята
Мнозина са склонни да пренебрегват значението на тавана в кухнята. В интерес на истината, тавана е важна част в боядисването на цялата кухня. Можете да използвате латекс в класическото бяло, като този цвят ще подобри всяка цветова комбинация на стените. Ако искате, експериментирайте и с други цветови нюанси или с декоративни мазилки, които да добавят акцент, да привлекат окото нагоре, създавайки илюзия за височина.
Избор на подходящ цвят и осветление на тавана
Така че не забравяйте съветите, дадени по-горе и изберете тези, които най-добре изразяват вашия стил за декориране. Дори и най-добрите дизайнери често срещат трудности в избора на правилното решение. Затова отидете във вашето вътрешно усещане за това какво да изберете, кое ще изглежда най-добре, помислете за това как ще го поддържате и превърнете вашият смел проект в реалност.
Ние от Лерос с удоволствие ще се впуснем с вас в приключението, за да осъществим мечтаната ви кухня. Във фирмения ни магазин за стенни покрития като латекси, тапети, фототапети и декоративни мазилки в Стара Загора или на www.leros.bg ще откриете всичко необходимо, за да преобразите вашата кухня.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *