Каква е цената на качествения уеб дизайн

Когато сте изправени пред задачата да се сдобиете с уеб сайт то трябва да се запитате каква цена сте готови да дадете за уеб дизайн взависимост от качеството, което търсите. За да си отговорите на този въпрос трябва първо да изясните какви са целите и аудиторията на уеб сайта. Също така има значение и функционалността.

Например, за един онлайн магазин е важно да продава. В този случай е добре да се доверите на уеб студио с опит, както и да спазвате някои правила. За да е удобен за вашите потребители, навигацията трябва да е професионално направена и дизайнът да улеснява пътят на потребителя до крайната цел, а именно кликане на бутона "купи". Не забравяйте, че освен уеб дизайна, важно е съдържанието и пост анализа на поведението на вашите потребители. За да постигнете максимален резултат е добре да се доверите на професионалисти в бранша , тъй като най-вероятно няма да ви стигне времето сами да се справите с това.

Функционалността също е определяща за цената. Един завършен сайт изглежда, че може да бъде много лесно направен, но не е така. Зад функциите, които изпълнява стои програмен код, който е важно да бъде качествен. Представете си, че имате плащания към банка за да може потребителя да закупи услуга. Направата на такъв модул изисква познания и време, за които не трябва да се пестят пари. Казано по друг начин, евтиното излиза скъпо. Ако в началото не е направено както трябва, то после ще трябва да платите повторно на някой, който да го поправи.

Съвсем на другия полюс са нещата ако търсите опростент уеб сайт, който има презентационна цел. За такава изработка може да ползвате готови шаблони и да предпочетете по-ниската цена за сметка на качеството.

При всички случаи е хубаво да поискате съвет от уеб студиото на което сте се доверили за да разберете какво ви е нужно.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *