Фирми за хамали и преместване

Ако искате да преместите своето офис оборудване или покъщнина, то нужни са ви професионални хамали с опит и компетентност при премествания от всякакъв характер, като Hamali.BG. В България има доста фирми за хамали и преместване, но все пак доста голяма част от тях в крайна сметка се оказват измамници и фантоми, които търсят всякакъв начин да прецакат клиента.

Първо правило за всяка важна дейност е разбира се изготвянето на план за това как ще протече тя. Първоначалния опис на вашите вещи или оборудване ще ви помогне да сте сигурни, че не сте забравили нищо и ще можете да разопаковате във възможно най-кратки срокове след като фирмата за хамали е приключила с процедурата по преместване. Сортирайте самите вещи по стаи, ако става въпрос за битово преместване и ще се уверите в предимствата на това опаковане веднага след като се нанесете в новия си дом.

Друго нещо, на което трябва да обърнете внимание е маршрутът, т.е. да подберете най-безпроблемния и ефективен такъв, като това най-често включва:

• Най-краткия път между старото и новото жилище
• Осигуряване на място за паркиране на самите хамали и техния камион за преместване
• Проверка за изправността на асансьора в двата края на вашия маршрут
• Други препятствия, които могат да ви затруднят или забавят

За да ускорите едно преместване, респективно и скоростта за завършване на работа на хамалите, то редуцирайте пренасяния багаж. Това е начин да изхвърлите или подарите ненужни или излишни вещи, които вече не използвате.
Абсолютно винаги трябва да знаете крайната цена на услугата, като си осигурите нейната фиксираност и гарантирате, че тя няма да бъде променена в последствие.

Предварителния оглед от фирма е отличен начин да се информирате адекватно за цената на вашето преместване. Не се колебайте да попитате за евентуални по-специфични желания от ваша страна, които имат потенциала да променят таксата на фирмата за хамали, така ще си осигурите пълна обективност при преговорите и липса на неясноти в цялата операция.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *