Изберете професионален фотограф за сватбата си

Едно от най-важните събития за двама влюбени е тяхната сватба. Тя трябва да бъде грандиозен празник на любовта. Не бива една сватба да бъде пренебрегвана, като събитие и да и се отделя много малко внимание, както правят някой хора. С жена ми никога не сме разбирали „традицията” да се ожениш едва ли не тихомълком, както да речем правят във Вегас или репликите „малка сватба, в тесен семеен кръг”. Извинете но за нас това са си глупости. Нашето виждане и разбиране за организиране на сватбата е, че тя трябва да е голяма и да има засилени приготовления около нея. Не бива да се пренебрегва наистина. Двамата с моята любима организирахме наистина пищно парти, когато решихме да сключим брак.

Подготовката бе на ниво, погрижихме се за всичко, от цветята през покривките и приборите та до сватбения фотограф. Някой ще каже, че в днешните времена на криза не трябва да се хвърлят излишни пари за тържества, но според нас човек трябва да се ожени един път в живота и това е от малкото поводи, в които си заслужава да изхарчи малко повече пари. А и ако си направиш правилно сметката, може и да се случи така, че да не изхарчиш купища пари, както казват някой за ядене пиене и то за една вечер. Например намерихме много добра фирма, която се занимава с организирането на сватби и не взимат никак скъпо. Сватбения фотограф също се оказа изключителен професионалист, а в противовес на мнението, че за качествен сватбен фотограф трябват много пари, нашия излезе изключително изгодно. А ефекта бе поразяващ. Според нас половината от организацията по една сватба е намирането на добър и професионален фотограф за сватби.

Ние успяхме да намерим такъв. Все пак всеки иска да има хубави фотографии от празненството си, да може да ги покаже на поколенията, а емоцията от едно такова събиране е задължително да се запази и запечата на фотоапарата. Освен, че всичко по сватбата и тържеството мина точно както го бяхме планирали, снимките бяха вълшебни. Самият фотограф поиска да направи малко по-нестандартни кадри с нас – младоженците. Затова освен класическата семейна фотография и кадри на фона на ресторанта и църквата, ние направихме и фото сесия на фона на града. Това стана благодарение на факта, че сватбения фотограф бе от София и бе запознат с тънкостите на града, затова пожела да ни снима на Витоша. Получи се магично, на фона на града, в мистичната гора. Определено си заслужаваше търсенето и намирането на качествен сватбен фотограф и съветвам всеки, който е решил да се жени да намери такъв човек. Той ще направи спомените ви от събитието златни.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *