Четири предимства на денонощната пътна помощ

Осигуряването на пътна помощ е едно от нещата, които много хора пренебрегват, когато правят застраховка на своя автомобил. Защото те си мислят, че могат да се справят без тази опция и да спестят малко пари. Въпреки това да имате безплатна пътна помощ към вашата застраховка си има множество предимства, и ние ще ви представим най-популярните сред тях.

  1. Спукана гума
    Почти на всеки от вас в някакъв момент му се е случвала неприятната ситуация от спукана гума на пътя. И това обикновено никога не се случва в удобно за вас време, може да сте официално облечени или децата да са с вас. Наистина ли искате да спрете отстрани на магистралата и да започнете да сменяте спуканата гума с резервната? Оставяме настрани въпросът, колко опасно може да бъде това начинание.
    Но ако във вашата застраховка е включена опцията за пътна помощ, вие просто трябва да се обадите на посочения номер и в рамките на няколко минути, при вас ще дойде служител, за да смени гумата ви и да ви върне отново на пътя.
  2. Без гориво
    Когато останете на пътя без гориво, усещането е за безпомощност. Вие имате два варианта или да останете на мястото, на което сте и да чакате някой да ви донесе гориво или да тръгнете пеш към най-близката бензиностанция. Със застраховката с включена пътна помощ, при вас ще дойде служител, който ще ви донесе гориво достатъчно, за да стигнете до следващата бензиностанция или да се приберете до вашето населено място.
  3. Заключен автомобил
    Едва ли има нещо по-разочароващо от това да заключите ключовете на автомобила си вътре в него. И сигурно заедно с тях вътре са останали и чантата, и портфейлът ви. Не може да отидете никъде и да направите нищо, а ако се обадите на ключар, това ще ви струва доста скъпо. Пътната помощ е тази, която ще ви помогне да отключите автомобила си и да поемете отново по пътя си.
  4. Изтощен акумулатор
    Невъзможността да стартирате колата си заради изтощен акумулатор е нещо, което много често се случва. Може да сте спрели някъде край пътя и да сте оставили радиото или фаровете включени и когато се върнете в автомобила да се окаже, че акумулаторът се е изтощил. Но с помощта на пътната помощ вие ще бъдете извадени и от тази неприятна ситуация. Това може да ви бъде от голяма полза, особено в студено време.

Това са само 4 от предимства, от които можете да се възползвате в случай на нужда. За това, когато имате проблем не се колебайте да се обадите на професионалистите от денонощна пътна помощ в Екорепорт в Стара Загора, които веднага ще се отзоват и ще направят всичко необходимо, за да ви върнат обратно на пътя.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *