Дестинация Велинград – топ хотели с неустоими предложения

Побързахте ли да се запознаете с офертите за почивка на хотелите във Велинград? Тази година топ дестинацията предлага изгодни цени и промоционални летни условия. Прогнозите за ръста на туристическите посещения през настоящия период се очаква да изпреварят миналогодишните резултати драстично. За 2015 г. над 165 хил. туристи са избрали курортното селище за своята почивка, от които 35 % близо са чужденци. Горещо препоръчван и силно предпочитан, Велинград ще ви завладее с ексклузивните си пакетни предложения.

хотели велинград

Отпочиващите във Велинград ще имат възможност да поглезят сетивата си с изкушенията в спа центъра. Водещите предложения включват сауна, солариум, тепидариум. Широка популярност набира така наречената ледена стая, която присъства още от древността в римските бани и е известна като фригидариум. Процедурата представлява обтриване на кожата със сняг, защото студът е известен с тонизиращите си свойства върху организма. Със затоплящ ефект пък действа напарването в хамама при температури от 40 градуса. При този източен ритуал се прави масаж върху голям нагрят камък. Гостите ще останат приятно изненадани от новото предложение в спа пакета – приключенски душ. Тази терапия представлява свежа комбинация от вода, музика и светлина, съчетани в различни програми, които се редуват и пресъздават водните стихии. Несъмнено посетителите ще се убедят в достойнствата на уелнес услугите в курортното селище, все пак това е СПА столицата на Балканите. Голяма част от хотелите във Велинград поддържат и детски кът за най-малките представители.

Ако сте пред избор на хотел във Велинград, където да прекарате почивката си, ето едно място, откъдето да черпите идеи: http://www.rooms.bg/hotel-velingrad.html.

Дестинация Велинград е популярна и с дългогодишния си опит при обслужването на отпочиващите. Гостите могат да се обърнат за съдействие към служителите в хотелите при планирането на семеен повод, годишнина и абитуриентски бал. Експертният персонал ще изготви изгоден пакет, съобразен изцяло с изискванията на посетителите. Тази услуга със сигурност ще оптимизира времето на туристите и ще им спести усилия, за да се насладят пълноценно на почивката си. При подготвяне на фирмени мероприятия по предварителен график може се заяви кафе-пауза и сервитьорите от лоби бара да обслужат представителите на работната среща.

Хотелите във Велинград държат на индивидуалното отношение към всеки гост. Не пропускайте да направите своята резервация и да се възползвате от големите отстъпки на промоционалните пакети. Направете почивката си по-приятна, заредете се  с голяма доза свежо настроение, повече емоции и незабравими спомени!

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *