HTC One X

Флагманската серия HTC One и по специално смартфонът One X е с корпус, произведен изцяло от поликарбонат, който придава на апарата стил и създава усещането, че е направен от метал. Луксозното гланцирано unibody-покритие хармонично се съчетава с матовия и приятен на докосване заден панел на устройството.

HTC One X е оборудван с новия мобилен чип NVIDIA Tegra 3 за зашеметяващо бързодействие, прецизни графики и спестяване на електроенергия от батерията. Процесорът е 1.5 GHz и работи по технологията Super 4-PLUS-1: четирите основни ядра са допълнени от пето такова ядро Battery Saver Core, което работи в икономичен режим тогава, когато апаратът не се нуждае от пълната мощ на главните ядра.

Високопроизводителният графичен чип NVIDIA GPU разполага с 12 ядра, които се използват за гладка и бърза работа при графични задачи. HTC One X е снабден с ярък 4.7-инчов екран с резолюция от 720p, който е покрит със защитно стъкло Gorilla Glass.

Създаване на снимки във всеки един момент

Включете камерата и правете снимки с нулево закъснение на затвора. Вие дори можете да правите снимки докато снимате видео във формат HD. Това е никакъв проблем за HTC One X.

Бърз достъп до любимите ви приложения

Настройте екрана на телефона, за да Ви показва информация от световните фондови борси, времето, статута на приятелите Ви във Facebook. Или бързо разглеждайте вашите бележки и планове за деня директно от екрана на вашия апарат.

Уеб-сърфиране - най-доброто в своя клас

Пълноценно възпроизвеждане на HTML5 и Flash базирани уеб-страници в движение. Технологията за надстройка на текста чрез коригиране на ширината на екрана ще ви спести прелистването на страниците при четене. С функцията "прочети по-късно", можете да направите копие на страницата, която разглеждате и да я прочетете по-късно - за това няма нужда от връзка с Интернет.

Динамична многозадачност

Многозадачността никога не е изглеждала толкова добре. Вижте наскоро използваните от вас приложения в новия мулти-панелен дизайн. След три натиска с пръста по екрана, можете лесно да превключвате между двете последни използвани приложения. Вече няма нужда да се връщате в менюто "Последни Приложения" за да намерите нещо, което вече сте ползвали.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *