Изберете вашите маски за лице сега

Много дами притежават маски за лице, но ги изваждат само когато са почивка. Те ги използват, за да поддържат чиста и здрава кожа, което е от първостепенно значение за нежния пол. Наистина рядко прибягваме до услугите на този вид козметични продукти, но за сметка на това извличаме максимума от тях.

От първостепенно значение е да изберем маски за лице, които да подхождат на кожата ни. Грешно е схващането, че пилинг маските се използват само за мазна кожа, а хидратиращите маски за суха. Всеки тип кожа има нужда от унищожаване на мъртвите клетки, както и от непременна хидратация, за която ще ви говори всеки козметик. В тази публикация ще стане въпрос за няколко вида маски, тъй че да подберете най-правилната според вашите конкретни нужди и изисквания.

Дълбоко почистващите пилинг маски

Хумата е главната съставка на този вид маски за лице и това известен факт. Има примеси с различни съставки, които се обединяват с вашата кожа. Прилагането й става на чисто и сухо лице, като след 15 минути трябва да отмиете с леко топла вода. Избистрянето на тена и почистването на порите са основното задължение на пилинг маската.

Другото нещо, което е добре да знаем за пилинг маски за лице е, че те могат да представляват прозрачна и гелообразна текстура, която отново се нанася на изчистено и сухо лице. Веднага щом маската изсъхне може да я отлепите и по този начин премахвате мъртвите клетки. Постъпвайки така, ще се радвате на красива и сияйна кожа за дълъг период от време.

Освежаващата маска за лицето ви

Изнемощялата и суха кожа се нуждае от спешен прилив на свежест, който да я промени. Гелообразната освежаваща маска ви дава повече блясък и ефект на охлаждане, които ще задоволят всичките ви нужди. Съдържанието й включва плодови екстракти, придаващи гладкост и бодрост на лицевата част.
За освежаващата маска се знае, че изсъхва по-бързо от обикновената и лесно попива в лицето. Това ни дава възможност да я употребяваме през нощта, вместо крем например. Утрото ще бъде по свежо и приятно от всякога.

Хидратиращи маски

Поддръжката на добре хидратирана кожа през годината е задължителна. Освен консумацията на вода и нанасянето на крем за лице, може да сложите и хидратиращи маски за лице, които да ви помогнат. Последните съдържат пакет от витамини, които ще ви снабдят с всички важни съставки.

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *