Какво не трябва да правиш по време на диета

За много хора пропускането на закуската изглежда добра идея и лесен начин да се избегнат няколко калории. Обаче ефектът е точно обратен, като пропускате закуската, шансовете да наддадете килограми се увеличават. Друга грешна стъпка в прилагането на една диета, е в това, че нямате изготвен план на това което искате да постигнете.

по време на диета

Размерът няма значение, важно е как изглеждаш

Също така е добре да знаете, че диета не означава глад, лишения и еднообразие в яденето. Ключът към пълноценната диета е много проста. Ядат се най-различни хранителни продукти, които не са обработени и не са с високо съдържание на захари и мазнини.

Също така пиенето на достатъчно вода ще спомогне за една добра диета, независимо дали я приемате директно или чрез плодове и зеленчуци. Друг важен съвет е да си поставите за цел по-малки и реалистични цели, за да се избегне разочорованието от неизпълнената задача, ако сте били с високи очаквания.

Източник: Диети24.ком

бутон за социални мрежи

Едно мнение по „Какво не трябва да правиш по време на диета

  1. Не мога да се съглася, че течности могат пълноценно да се приемат само чрез плодове и зеленчуци. Важно е човек да пие вода, чиста вода. Течностите от плодовете и зеленчуците са добре дошли, но не могат пълноценно за заменят водата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *