Погребение с траурна агенция Memorium

Траурна агенция Memorium осигурява културно обслужване и помощ в един от най-трудните моменти. След като се свържете с нас ще осигурим безплатно консултант. Неговата задача е да отговори на вашите въпроси и да ви насочи при организацията на погребението.

Погребение и кремация

Така ще спестите време, нерви и средства от грешки при тази не лека задача. Ще ви бъде обяснено какви са необходимите документи и то напълно безплатно. Агенцията ни предоставя пълен каталог от услуги вкл. изработка на паметници, венци, цветя и некролози. Фирмата предлага и услугите погребение и кремация.

На фирмения сайт може да откриете примерни оферти и варианти за тази услуга. Отново ще отбележим, че всичко се съобразява с възможностите и желанията ви т.е услугата е гъвкава. Предложените услуги са на разумни цени и са валидни както за София така и за цялата страна.

Предвидени са всички необходими аксесоари и услуги за достойно погребение с граждански или църковен ритуал, както и осигурен превоз. Извършваме и рептрации на наши и чужди граждани. Траурната агенция предлага и организира скромни панахиди, почистване и поддръжка през цялата година на гробните места.

Спестете нерви и се обърнете за помощ в трудния момент към нашите професионалисти, които внимателно ще организират ритуала, ще ви представят пълен каталог цени и ще ви обслужат културно.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *