Автомобилно фолио за контрол на слънчевото греене

Ако сте решили да изберете фолио за вашата кола ще забележите, че на пазара има голям избор, но не всички притежават нужните качества. Вие не се нуждаете от обикновено фолио, а такова, което ще защити вашата кола. Ако искате да изберете най-доброто автомобилно фолио на пазара е най-добре да се спрете на американски марки фолиа като 3M и LLumar, тъй като те притежават доказана ефективност.

Слънчева защита

Всеки от нас се е сблъсквал с неприятното усещане да попадне в непоносимо гореща кола. Слънчевите лъчи могат не просто да направят вашата кола гореща, но и да навредят на стъклата. Ако не искате това да се случи е нужно само да поставите висококачественото фолио за стъкло 3M.

По този начин Вие ще понижите температурата в купето с цели 16 градуса. Автомобилното фолио ще увеличи комфорта Ви при всяко пътуване, ще облекчи работа на вашия климатик и не на последно място, ще намали разходите Ви за гориво.

Ултравиолетова защита

Всеки от нас знае за вредното влияние на ултравиолетовите лъчи (UV) върху нашата кожа, но те не вредят само на нея, но и могат да повредят лесно интериора на колата Ви. Автомобилното фолио повишава защитата от вредните ултравиолетовите лъчи (UV) с цели 99 процента, което води до увеличаване на живота на купето, предпазва арматурното табло от избледняване и най - важното, предпазва пътниците от вредното им влияние.

Качество

Нужно е да знаете, че Вие сами не можете да поставите професионално автомобилното фолио, тъй като монтажът му се извършва само от професионалисти, които са обучени и са положили изпити за сертифициране на уменията си. Фолиата притежават серия от лепила, които ще направят монтажа по-лесен, но въпреки това за поставянето са нужни рутина и умения, който се трупат с години опит. Фолиата се отличават със силна якост, прозрачност и трайност.

Благодарение на тези качества Вие ще сте уверени, че сте направили правилния избор.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *