Условия за публикуване

Важно: Сайтът е затворен само за доверени потребители !

1. Уникално съдържание

Ако дори част от материала е вече публикуван в Интернет, то няма никакъв шанс да го качим тук. И за вас няма смисъл, нали главната цел е SEO, а SEO се прави с напълно уникално съдържание. Проверявайте всичко преди да го качите с unique инструмента.

2. Една изходяща връзка

В тази директория за статии може да сложите само една изходяща връзка в публикацията си. Гугъл наказват директориите за статии и затова се въвежда това ограничение. Връзката трябва да е релевантна на съдържанието на статията.

3. Обем на материалите

Публикуват се само материали с достатъчна дължина. Да речем, материали над 300 думи. Не искаме това да се превръща в поредната директория за връзки, така че ни е нужен повече обем.

4. Правопис и пунктуация

Няма да публикуваме статии с грешки. Постарайте се в тази насока, защото това е най-големият проблем. Проверявайте с инструмента за правопис. Вижте и най-честите правописни грешки.

5. Език и смисленост

Приемаме само публикации на Български език. Съдържанието трябва да е смислено и по възможност полезно. Не се приемат статии, които са спиннати или уникализирани по какъвто и да е начин, противоречащ на правилата на Гугъл.

6. Оформление на текста

Текстът е добре да е разделен на параграфи, може да използвате и подзаглавия. Ако параграфите/секциите разделят текста и по смисъл, това ще е само в полза на вас, потребителите и търсачките.


Ето и най-честите грешки при публикуване в директории за статии.

Разбира се, има още много неписани правила. Примерно, статиите да не рекламират нелегални продукти и софтуер, порнографско съдържание и подобни. Запазваме си правото да не публикуваме материали, ако те противоречат на нашите възгледи. Просто казано: Не публикувайте това, което не бихте публикували в личния си блог! Администраторите на сайта не дължат обяснение на никого защо статията му не е одобрена!

Един съвет: След като предложите статия и я одобрим, качете я в няколко български социални мрежи. Така статията няма да влезе в "допълнителните резултати" на Гугъл и връзките от нея ще имат значително по-голяма тежест. Има бутон за споделяне в края на всяка публикация.