Бели Брези

Квартал Бели Брези е един малък и китен столичен квартал. Бели Брези е част от район „Красно село” заедно с кварталите Борово, Славия, Лагера, Хиподрума, Красно село и част от квартал Бъкстон.

Отличното разположение на Бели Брези е основно предимство за живеещите в квартала и това го превръща в предпочитано място за млади семейства, желаещи да свият своето семейно гнездо в тих и спокоен квартал. Благодарение на близостта си с булевард България, квартал Бели Брези предоставя удобна връзка с останалата част на София, а в това число и центъра на столицата, до който се достига за около 15 минути с автомобил.

Ако не разполагате с автомобил или не сте правоспособен водач на МПС, можете да използвате и възможностите, които ви предоставя софийския градски транспорт, посредством автобусните линии – 64, 73, 83, 102, 204; тролейбуси 2и 9; трамвай номер 7. Допълнителни възможности за придвижване до почти всяка точка на столицата дават и маршрутните таксита 24, 21 и 32.

Заради напълно завършената инфраструктура и пътна мрежа в квартала цените при продажба на апартамент в Бели Брези са малко по-високи. Жилищният фонд на Бели Брези е съставен, както от къщи и ЕПК блокове строени през 80-те години, така и от нови и модерни жилищни кооперации.

В квартала има много публични места, където вие и вашето семейство можете да прекарате приятен следобед навън, в това влизат кафенета, ресторанти, пицарии, детски парти клубове и т.н. В Бели Брези или в непосредствена близост ще откриете и няколко държавни детски градини и училища.

Бели Брези е един приятен и удобен квартал за живеене. Ако трябва да го опишем с няколко думи, то можем да кажем – удобно спокойно място, комуникативно разположение, приятни хора и много зеленина.
В случай, че вече сте избрали своя апартамент в Бели Брези, то можете да се възползвате от услугите на професионални фирми за гипсокартон и окачени тавани в Бели Брези, за да предадете нова нотка на стил на вашия нов апартамент.

Ако желаете просто да боядисате своя апартамент и така да го освежите преди да сте се нанесли в него можете да използвате и фирма за професионално боядисване в Бели Брези.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *