Защо инверторни климатици?

Най-масово предпочитаните климатици във Варна днес са т.нар. инверторни климатици. Те са модерни и сложни уреди, които благодарение на своите отлични системи допринасят за редица позитивни усещания от страна на потребителите.

До преди няколко години най-използваните климатици във Варна, както и в цялата страна бяха днес наричаните конвенционални климатици. Скоро обаче се оказа, че сметките ни за ток не са намалели, а често дори са се увеличили. Така с оглед на постоянно нарастващата цена на тока в национален мащаб хората се преориентираха към по-високоефективни решения в областта на климатизацията.

Тези решения бяха открити в лицето на инверторните климатици, които предлагат изключително висока ефективност, която значително редуцира сметката ни за електричество. Не са редки случаите, когато благодарение на тези битови електроуреди множество клиенти са съумели да намалят с над 50% разхода на електричество и да използват парите, които по принцип плащат за него за нещо доста по-приятно.

По-горното твърдение е факт заради изключително иновационните компресори на инверторните климатици, които допринасят за отлично съотношение между отдавана и консумирана електрическа енергия. Струва си да отбележим и още няколко предпоставки за все по-широкото навлизане на този тип решения за климатизация на жилища, офиси, хотели, вили и други сгради:

  • по-дългия живот на инверторните климатици
  • по-голямата работна температурна амплитуда
  • подобрените филтри за пречистване на въздуха от плесени и мухъл
  • ниските нива на шум от работата на инверторните климатици
  • по-качествени материали, използвани при изработката им
  • по-рентабилни решения в дългосрочен план
  • подобрено управление на нашия климатик
  • ... и много други предимства

Не бива да забравяме, че покупката на качествени климатици от инверторен тип не е просто кич, а инвестиция в бъдещето. Днес те са доказано по-оправдан разход от конвенционалните и чрез своята изключително качествена работа са в състояние да оправдаят направените за тях разходи в най-кратки срокове.

Обещайте си комфорт, приятен и чист въздух, тишина и спокойствие, ниски сметки за ток и изберете вашите нови инверторни климатици още днес.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *