Подаръци за киномани

Отмина времето на коледните подаръци, но може и без повод да зарадвате близък или приятел. Може би имате приятел, които е киноман? Може би сте се чудили как да го зарадвате? Един доста сравнително нестандартен подарък е книга. Но каква да е книга? Продават се такива, приличащи на каталози, предоставящи информация за 500 филма, или за 1000. Всеки киноманиак би се зарадвал на такъв тип книга, защото вътре ще намери много заглавия, които не е гледал.

Ако не ви харесва книгата, може да се спрете на DVD. В днешно време се намират все по-трудно, поради факта, че няма видеотеки, а да търсите качествени филми от големите супермаркети е загуба на време. Може да закупите DVD от cinefish.bg. Разбира се има вероятност филма вече да го е гледал или да се е сдобил с него на дисков носител от по-рано, което до известна степен обезсмисля цялото действие.

В последно време нашумява Netflix като услуга, предоставяща възможност за гледане на филми онлайн. Не е толкова разпространена извън Щатите, но един истински филмов маниак би се зарадвал на абонамент в нея. Това е онлайн услуга, за която се заплаща абонамент и имате неограничен достъп до филми. Това може би е най-гъвкавия вариант, пред който може да се спрете при избора на подарък за един филмов маниак.

Ако пък вашия приятел обича да обикаля кината и да се наслаждава на истинското качество на филмите, а не само да ги гледа пред монитора вкъщи, то можете да пообиколите кината с въпрос за карти за намаления. Някои от големите кина в България предлагат такива за намаления или безплатни прожекции.

Ако човекът, на когото сте планували да подарите нещо свързано с киното и сте отредили по-висок бюджет, може да се спрете на система за домашно кино или машина за пуканки. И двете са неотменима част от невероятното преживяване да се насладиш максимално да даден филм. Филмът не върви без пуканки, но също така и не върви без качествено звук.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *