Как с декоративна козметика за лице изкуствено да се състарите?

Гримът може да направи някой жени да изглеждат по-възрастни или по-млади, в зависимост от използваните техники, с които го прилагат. Чрез прилагане на различни сенки и отблясъци, можете да създадете илюзията, че лицето ви има бръчки, възрастови петна или че кожата ви е увиснала.

Ако по случай парти или хелоуин искате да изглеждате по-възрастни, тогава използвайте професионален грим или декоративната козметика за лице, с която да постигнете този ефект. За да изглеждате наистина състарени вземете фон дьо тена и сенките, които ползвате всекидневно.

Гледайки снимките на един възрастен човек ще ви помогне много, за да се ориентирате къде да нанесете състаряващия грим. 

Инструкции

  • Измийте лицето си, така че преди да започнете кожа ви да бъде чиста. Използвайте малко количество крем, за да изгладите веждите си, така че след като започнете да нанасяте грима да останат слепени.
  • Изберете фон дьо тен с малко по-светъл нюанс от този на кожата ви и да го нанесете върху цялото лице, веждите и шията. Нанесете дебел слой, за да сте сигурни, че ще покриете добре цялото си лице.
  • Вземете малка четка за грим потопете в тъмен цвят сенки и почнете да правите бръчки, равни линии по челото ви, хоризонтално от ляво надясно. Най-лесно това ще стане като сбръчкате челото си, за да видите, къде се появяват линии и нанасяйте върху тях.
  • Създаването на бръчки около очите става с рисуване на сянка от ъгъла на окото, навън към линията на косата. Тъмните петна под очите ще постигнете с помощта на тъмни сенки, които е добре да нанесете в ъглите на очите и от двете страни на носа. Добавяне на допълнителни бръчки около устата, където има естествени получили се от вашите усмивки.
  • Нанесете светла пудра с гъба или четка с потупване по челото, носа и горната част на скулите.
  • Докато много жени се опитват да запазят своята красота и младежки вид по-дълго време използвайки козметика за лице, има други, които я използват, за да изглеждат съставени заради работата си на актриси или заради купона.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *