Бижута с кристали Сваровски – един нов свят

Харесвате тези бижута и говорите за тях, почти всеки ден. Нека се потопим в един друг свят, светът на бижутата направени с кристали Сваровски. Какво знаем и какво не знаем за тях? Защо всички говорят и се страхуват от тях? Това стъкло ли е или луксозно бижу инкрустирано с скъпоценен камък?

Бързото навлизането на бижутерия с този кристал не е случайно. Всеки който притежава такова бижу, може да се гордее с това. То е красиво, блестящо и те понася в друг, по-красив свят. Блясъка и красотата може да се сравни само с този на диамант.

Цвете от Сваровски кристали

Всяка огърлица, колие, обеци, пръстени и всички останали бижута изглеждат уникално със Сваровски кристал. Вече много дизайнери работят с тези кристали, не само за да създават уникални бижута, но и за да ги вгражда в дрехи и други предмети.

Известните личности са във възторг от тях и се наслаждават на красотата им. Дори много от тях поръчват уникални предмети и форми на кристала, като фирмата им гарантира, че няма друг подобен на света.

Какво не знаем за кристалите сваровски. Малко хора знаят, че те не се намират в природата като естествен кристал. Всъщност се създават, за да копират истинските скъпоценни камъни. Това, че не са истински скъпоценни камъни, не ги прави нещо, което не си заслужава вниманието.

Всеки кристал е създаден с съответните химични примеси, за най-точно пресъздаване на оригиналния камък. Нещо повече, изкуствено създадените кристали са с по-голяма перфектност на структурата от някои природни. Кристалите се полират с прецизността с която се полира и диамант. Това прави тези кристали толкова уникални и различни от обикновените стъкълца.

Повечето хора са чували за Сваровски, за техните бижута и продължават да се страхуват от фалшификати. Да има фалшиви кристали, но лесно се разпознават дори на пръв поглед. Много от дизайнерските колекции носят имената на фирмата която ги създава и добавят Сваровски елементи към името, за да ставя ясно, че това са кристали Сваровски.

Има хиляди марки които създават бижута с кристали Сваровски. За да може да се покаже цялата красота и възможности на тези кристали, трябва да се види всеки дизайнер какво може да направи с тях. Цените за бижу варират, заради една причина, дали производството на дадено бижу е масово производство или това са бутикови дизайнерски решения.

Не се страхувайте да си купите ново бижу украсено с кристали Сваровски. Живеем в века на бижутата с кристали сваровски. Трябва да знаете няколко неща за тези бижута и те са: Винаги металната част е златна или позлатена. Винаги получавате сертификат и кутийка(в редки случаи, елементи може да са поставени в други стилни опаковки) от съответната фирма с запазена фирмена марка.

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *