С любовни смс-и ще спечелим ли сърцето на един мъж?

Имало едно време една жена, която искала да спечели любовта на мъжа си завинаги. Опитвала се по много начини, изпращала му любовни картички, както и любовни смс-и, но така и не могла.

Тя отишла при учен от близкото село. Мислела го за магьосник, способен да ѝ приготви вълшебна напитка, която тя да сервира на мъжа си с храната и така да спечели завинаги любовта му. Тя му споделила, че изпраща всеки ден по много любовни смс-и на мъжа си, но това не помагало.

Ученият бил учуден. Той добре знаел, че няма такава рецепта, още повече пък с любовни смс-и да се печели сърце, но все пак ѝ казал:

- Предполагам се досещаш, че не е лесно да се намерят съставките. Готова ли си на всичко?

- Да, разбира се.

- Донеси ми косъм от лъвска грива.

- Лъв? - смаяла се жената.

Лъв

- Точно така - потвърдил ученият.

- Но как да го направя? Лъвът е хищник, той ще ме изяде, преди да посегна към гривата му. Няма ли по-безопасен начин?

- Не, няма друг начин. Щом с любовни смс-и не се е получило, трябва магията да е силна. И съм сигурен, че ако помислиш, ще разбереш как да постигнеш целта си и че с любовни смс-и няма как да се получи.

Жената си тръгнала и веднага започнала да мисли как да получи желания косъм. Разпитала ловците на лъвове за поведението им и научила, че ако не са гладни, те са много мили и любвеобилни животни. Ето защо, ако искала да е в безопасност, трябвало първо добре да нахрани лъва. Така жената тръгнала да потърси лъв, но все пак продължавала да изпраша любовни смс-и.

Жената отишла в близката гора и започнала да хвърля към лъва късове месо. Така с всеки изминал ден двамата все повече се сближавали, докато накрая станали добри приятели.

Един ден лъвът лежал до жената и тя си играела с гривата му. Почувствала се достатъчно сигурна, за да откъсне един косъм от нея и веднага хукнала към къщата на учения. Подала му косъма. Била щастлива, че оттук нататък мъжът ѝ ще обича само нея и никога вече няма да поглежда друга жена.

Ученият погледнал косъма и я попитал: "Какво направи, за да ми донесеш косъма?"

Тя му разказала как спечелила доверието на лъва, че ключът към сърцето му минавал през стомаха. Обяснила му как търпеливо чакала удобния момент, за да постигне целта си, а през останалото време изпращала любовни смс-и на мъжа си, за всеки случай.

Накрая ученият ѝ казал:

- Твоят съпруг не е по-опасен от лъва. Ако се държиш с него така, както си се държала с лъва, ще получиш всичко, което желаеш.

Така жената била щастлива, че получила сърцето на мъжа си и разбрала, че всяка една любов започва с няколко любовни смс-а, но продължава с много повече.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *