Онлайн магазин за детски и бебешки дрехи

В близкото минало никой не предполагаше, че българите ще започнат да пазаруват активно в Интернет. Днес, обаче нещата се промениха особено след многобройните онлайн магазини, които ви предлагат да направите важни за дома покупки без да ставате от удобното си кресло.

Бебешки обувки

Редом със стандартните покупки като телевизори, телефони, компютри и друга техника, сега имате възможност да закупите и детски дрехи или дрешки за бебета. Без да се лутате по магазините, да харчите пари за транспорт и да се чудите от къде да намерите качествени дрешки можете да посетите сайта Kidi.bg и ще попаднете на едно уникално разнообразие от облекла за момченца и момиченца.

Спестете усилията си да търсите дрехи за вашето малко бебенце или дете. Посетете онлайн магазина Kidi.bg и разгледайте предоставените за вас стоки. Само с няколко клика вие ще имате достъп до бебешки и детски блузки, панталонки, пижами, аксесоари и дори забавни играчки за вашите малки палавници.

По-големите ви деца със сигурност ще харесат стоките в този онлайн магазин за детски дрехи, тъй като са представени много модерни якета, пуловери и дънки за момчета и момичета. Всички артикули са на известни производители, чийто имена ще прочетете в сайта.

Поръчката на детски и бебешки дрешки през уебсайтът Kidi.bg става изключително лесно, като единствено трябва да имате адрес на Българска територия където да бъдат доставени селектираните от вас стоки. Предлагат се два вида доставки, икономична и експресна.

Икономичната доставка за цялата страна се извършва до два работни дни. Нейната цена е 4,90 лева без значение от броя на поръчаните стоки. Ако пък искате избраните от вас детски дрешки и аксесоари, да бъдат доставени експресно, то трябва да заплатите 6,90 лева.

Ако имате допълнителни въпроси относно доставката на детски и бебешки дрехи можете да ги зададете като се свържете с оператор чрез Skype или като изпратите електронна поща. Всички начини за контакт ще видите в сайта. Купете красиви и качествени дрешки за децата си, желаем ви приятно пазаруване!

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *