Някои грешки в мъжкия гардероб

Мъжката мода има много повече свобода и по-малко правила от жените. Изглежда, че да се обличаш без вкус е свързано с много. Има някои представители на силния пол, които са повече от способни. Направихме списък с най-често срещаните грешки в мъжкия гардероб.

Спортни неща за празненства, дори ако човекът "е израснал в покрайнините на големия град" и има "бум на бързи и луди тоалети". Спортната форма е приемлива само в стените на фитнес залата или в гората на пикник. В други случаи тя олицетворява трансцеденталната мода - злото.

Сладки панталони: https://fashioncolors.bg/dreha/myjki-drehi/nike-къси-панталони-34 - опънати панталони или дънки, могат да са неудобно облекло, което да ограничава всяка една крачка. Наред с това, подобно мъчение е глупаво и изглежда грозно.

Панталони с висока талия – и тук подобен предмет на гардероба не отговаря на всички момчета, като често набляга на недостатъците на фигурата, а не на техните заслуги. Малко тяло, непропорционално дълги крака и дрехи, които се вмъкват с любов в идеята за някои модели панталони. С една дума, е време да сложите край на тази "модерна" тенденция.

Чанти с джоб - джобните чанти изглеждат лоши както за момчетата, така и за момичетата. Те изкривяват фигурата, правейки я непропорционални и дават впечатление, че са създадени за някои друг. С една дума, за всяка естетика и красота е всичко друго, но не и това.

Комбинацията черни обувки с бели чорапи - не съчетавайте черни сандали с бели чорапи. И това правило, на свой ред, няма изключения.

Сами виждате толкова много дребни и основни детайли, които много често са грешени от силния пол. Ако по улиците спрете да виждате подобни гафове, то значи, този материал е помогнал на много хора вече!

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *