Обувките с перфектното качество, или стек цигари – какво предпочита Бай Ганьо?

В днешно време обувките с високо качество станаха кът на пазара на обувки в България. Това е така, защото просто хората не искат да носят качествена обувка. И то не защото не могат да си го позволят, а именно защото китайците заляха страната с евтини и нискокачествени обувки, които не стават за нищо, но имат страхотен вид и дизайн, а материалите на тези обувки са толкова лъскави, че им ловят очите. То колко му трябва на човек?

При дамските обувки положението е направо плачевно. Намират се такива модели обувки, които са на стойността на две кутии цигари. Жените изобщо не се замислят при избора на обувките си с ниските цени, нали са без пари, тях ще си взема, си казват те. Но отрицателният ефект идва в последствие.

След като поносят новите си и евтини обувчици ден-два, те започват да усещат неудобството и дискомфорта който им създават обувките им. И аз като другите жени съм си купувала такива обувки, но в последствие се научих, и вече не правя такива грешки.

При мен нещата даже и се влошиха откъм здравето ми, защото получих зачервяване между пръстите си от такива обувки, но до тогава не се бях замисляла, а също така получих и плоскостъпие, и сега ми се налага да нося ортопедични обувки, или стелки такива.

Сигурна съм че 70% от жените носят такива обувки, и искам да им кажа че качествената дамска обувка, може да се намери и на цената на стек цигари. По-добре не пушете две седмици, и си купете истински обувки, отколкото да ви болят краката, да имате кокалчета по тях, или да пострадате като мен. Но човек се учи докато е жив, и сам прави избора си, не само откъм обувките си!

При мъжките спрямо дамските обувки, нещата са малко по-добре. Там съотношението некачествени - качествени обувки е на половина. Като се има в предвид че мъжете носят обувките си докато не се скъсат, и постоянно ходят с едни и същи, те предпочитат да носят качествената мъжка обувка.

Не са като жените да имат 20-25, но некачествени обувки. Мъжете избират обувките си да са от естествена кожа с естествен хастар, защото ходят дори и лятото със затворена обувка, с чорап, за да не вмирисват краката им.

Качествени обувки тук в страната ни, можем да си купим на цената на стек цигари, но не го правим, докато в Европа не е така. Тук цените на обувките са ниски поради факта, че и цената на труда за направата им е ниска.

Много от производителите ни изнасят обувки за Европейските страни, европейците носят нашите качествени обувки, а ние какво правим, нали сме си Ганьовци, и се тарикатим - носим китайските некачествени обувки. И докато не се осъзнаем, ще е просто така!

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *