Обувки

Много хора са превърнали ходенето по магазините в ежедневие. Що се отнася до женската част от човечеството то дамите обичат голямото разнообразие обувки. Колкото повече обувки притежава една госпожица/госпожа то толкова по-щастлива е тя - да се похвалиш пред приятелките с новата придобивка си е един вид женска класа.

Обувки - пазаруване

Без значение дали говорим за дрешки, шалчета, обувки или нещо друго то новата придобивка си е нова. Точно затова всяка или поне повечето дами притежават по има-няма тридесет чифта обувки, доста голямо количество блузки, тениски, туники, якенца, дънки и т.н. Това, обаче, не е достатъчно.

Когато стане въпрос да се носи някоя дреха за вкъщи винаги се бърка в мъжкия гардероб. Слава богу, че мъжките обувки не стават на женските крака, иначе и тях щяха да носят. Сякаш два шкафа претъпкани с обувки не са достатъчно, но както казват жените "Вие мъжете нищо не разбирате"...

Сигурно е така, след като никой от нас не може да разбере за какво се използват 30 чифта обувки и при това положение интересът към ботуши, боти, сандали, чехли и други дамски обувки не спада нито за миг. Всички дами се прехласват по тези толкова хубава обувки, които иначе не струват кой знае колко... просто няколко стотин лева и то за нещо, което ще се обуе само няколко пъти.

Но разбира се ако попитаме някоя госпожица/жа какво мисли по въпроса с прекаленото много чифтове обувките тя би казала: "Но как?! Аз имам ЕДВА тридесет и два чифта обувки! Как може това да ви се вижда много?!".

Е, само тридесет и два чифта обувки може би не звучат толкова САМО на мъжете, но какво пък. Все пак и ние си имаме слабости - коли, мотори, шах, тенис, футбол, бокс и много, много други (доста различни от пазаруването на обувки) неща, за които НЕ очакваме никоя жена да ни разбере.

И ако до момента не сте се замисляли какво би било да излезете с приятелката си по магазините на пазар за обувки, то следния пример би ви помогнал да се замислите: По време на балове, сватби и други официални мероприятия жените прекарват най-дълго време в пазаруването на обувки. Този пример, надявам се, ще Ви помогне да разберете какво означава да излезете на пазар за обувки с жена си.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *