Изгодно ли е да се поръчва от Англия?

Ако сте фен на пазаруването, със сигурност сте се запитвали от къде е най-изгодно да се пазарува. Един от възможните отговори е - пазаруване от Англия. Това е един от изгодните начини да получите качествени и евтини стоки.

Защо се получава така, че пазаруването от там е по-изгодно от колкото от някой наш магазин, дори и на намаление?

1. Цени - огромният пазар и голямата покупателна способност е причина, цените на редица стоки са доста по-ниски от съответният им аналог в България. Възможно е да закупите спортни дрехи, маратонки, часовници и ред други продукти на цена доста по-ниска от тези в България.

2. Качество - със сигурност качеството на редица продукти в Англия е доста по-високо от това  в България. Тук отново стигаме до голямото потребление на различните продукти и това, че ако не предоставиш най-доброто на своят клиент риска да не те ползва отново е много голям.

3. Разнообразие - Ebay, Amazon.co.uk, Sportsdirect, LaRedoute и много много други. Огромен избор от дрехи, часовници, телефони и каквото ти душата иска! Едва ли в някой наш online магазин може да намерите и 1/3-та от продуктите, които се предлагат в някой от гореизброените! Да не говорим за големият брой промоции, които се обявяват почти всяка седмица!

4. Сигурност - online търговията във Великобритания се дължи на гаранцията, че това което сте поръчали ще е това което ще ви бъде доставено! "Клиентът винаги е прав" не е само рекламен слоган! Ако изпратите оплакване, ще Ви бъде отговорено много много бързо! Ако продукта по някакви причини не е бил точно това, което сте очаквали винаги може да го върнете, а в доста от случаите, може да получите нов продукт без дори да връщате старият!

5. Актуалност - Винаги най-новите продукти! Докато чакаме в България да доставят най-новият iPad, новият Kindle или пък най-новият фото апарат, в Англия те вече се продават и дори може да са вече в промоция!

И ако вече сте решили, че Англия е вашата страна - то може да потърсите посредник за пазаруване от Англия. Това, което е важно да знаем в този случай е, до колко сигурен е даденият посредник за доставка, дали ви гарантира точни срокове в които вашата пратка ще пристигне, издава ли документи за покупката и каква репутация има.

Разбира се, цената също е важна, но не трябва да я поставяте на първо място, по простата причина, че ако ви загубят пратка струваща 500 лв и не ви поемат никаква гаранция, тогава едва ли разлика в цената от 5-6 лв. ще има значение.

И така, надяваме се, че нашата публикация ви е била полезна! Ако имате въпроси, не се колебайте да коментирате, за да дадем отговори на вашите въпроси!

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *