Върнете си младостта с професионална козметика Jean d’Arcel cosmetique

От древни времена хората използват природните продукти, за да изглеждат красиви и здрави. Лековитите растения Мафура и Арган са се използвали хиляди години, както от африканските племена в тяхната медицина, така и от китайските императори, които са защитавали кожата си с техните екстракти. Сега професионалната козметика на Jean d’Arcel cosmetique ни връща назад към природата със своята серия NATURELLE.

Всичките познания достигнали до нас от мъдростта на вековете са съчетани с модерната технология, за да се постигне един впечатляващ резултат. В тази серия не се използват екстракти добити по-изкуствен път и генно модифицирани организми, само чисти олиа и емулсии достигнали до нас от лечебните растения. Всяка една съставка е внимателно подбрана така, че съчетанието и с другите да даде на кожата всички необходими вещества, за да бъде тя млада и защитена.

Екстрактът от органово дърво неслучайно е наречен „мароканското течно злато“, тъй като е силен антиоксидант. Освен това той хидратира кожата в дълбочина и я предпазва, снабдява я с необходимите и липиди, и така общото и състояние се подобрява значително.

Дървото Мафура, известно още като махагон, се използва от древността, тъй като хората преди векове са открили лечебното му действие. При досег с кожата, неговите вещества оказват силен антибиотичен ефект, като лекуват наранявания и имат противовъзпалително действие.

Другата изключително силна съставка на козметиката за тяло е хиалуроновата киселина. Тя е мощен хидратант, който действа в две направления, тъй като молекулите и са два вида- ниско молекулярната киселина прониква в най-дълбоките слоеве на епидермиса и със свързват с водните молекули, които са около клетките, като не им позволяват да напускат кожата.

По този начин кожата е хидратирана в дълбочина. Високомолекулярната киселина остава на повърхността на кожата. Резултатът от двойното действие на хиалуроновата киселина е кожа с невероятна еластичност, мекота и тонус, а бръчките по нея са заличени.

Със своето действие професионалната козметика на Jean d’Arcel cosmetique помага на кожата да се обвие в един невидим пашкул, който я защитава от вредното влияние на външните фактори, които я състаряват. Още от люлката на живота до сега природата ни помага да се изглеждаме тонизирани и подмладени. Доверете и се и се върнете към младостта.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *