Спално бельо с настроение

"Уау, това е страхотно" би си казал и ти виждайки оригиналните идеи за спално бельо носещо настроение. Избирайки чаршафи и завивка със забавни мотиви по тях незабавно ще внесеш нотка на радост в спалнята, ще избегнеш креватът да бъде безличен и скучен, а и ще впечатлиш гостите си останали да нощуват.

Спалнята е едно от най-личните места във всяко жилище. Нестандартното спално бельо ще накара леглото или разпънатия диван да заживее свой собствен живот, а то от своя страна ще отрази хумористичната ти страна.

Действа невероятно релаксиращо, а за някои дори и възбуждащо след дълъг и напрегнат ден да се отпуснеш в своето кътче на чудесата. Успешни примери за идейно спално бельо могат да бъдат намерени много. Прочети за някои от най-оригиналните и желани от потребителите комплекти по-долу.

"Прави любов, а не война" е серия спално бельо задачата на което е по-хумористичен начин да сложи край на борбата за завивка. В комплекта спално бельо "Прави любов, а не война" на Miss Geschick and Lady Lapsus територията на завивката е разделена на две равни половини, с означени на тях 50%. За да засилиш ефекта би могъл да окачиш реплика на автомат на стената на нивото на разделителната линия.

Спално бельо "Bedclothes" на Вадим Черний залага на стилизирани фигури с човешки ръст в червен или черен цвят. Отново присъства разделение на зоните - комплект мъж-жена, комплект жена-мъж, комплект мъж-мъж, комплект жена-жена.

Дизайнерът не е забравил и комплект предназначен за истинските фенове на творчеството му - стилизирани фигури на мъж и жена в естествен ръст правещи любов. Тук според мен има малък пропуск, т.к. комплекти със стилизирани образи на двама мъже или две жени правещи любов не присъстват.

Спален комплект "Приказки преди сън" ще ти помогне да заспиш по-бързо, дори и да страдаш от безсъние. "Приказки преди сън" е комплект с отпечатана на него историята за "Спящата красавица" на Братя Грим. Можеш да четеш сам или да споделиш с половинката.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *