6 ползи от професионална компютърна поддръжка

Има ли полза от професионалната компютърна поддръжка и каква е тя? Този въпрос си задават много собственици на фирми в България, но така или иначе не се решават да наемат екип от специалисти, които да се грижат за информационните технологии в техните офиси. За тях написахме тази статия, която съдържа шест причини да се доверят на професионалистите.

Преди да започнем ще припомним, че всеки бизнесмен, и всяка бизнес дама може да намери ит аутсорсинг компания, която да поеме грижата за информационните технологии в кабинети и кантори. Това не е скъпа услуга, а е много практична и функционална за БГ потребителите днес.

Първата и може би най-важна полза от компютърна поддръжка е, че няма да се налага да ходите по сервизи и анонимни техници, които да човъркат по компютрите ви. За вас ще се грижи експертен персонал на европейско равнище, който може да се справи с всеки проблем, и то по-бързо, отколкото ще го направят майсторите в разни квартални офиси и ателиета.

На второ място, ще споменем, че ит услугите включат поддръжка на софтуер и хардуер. С други думи, ако някоя програма ви създава проблеми, или хардуерен компонент се развали, ще имате хора, които да отстранят повредите със светкавична бързина. Това е екип от специалисти, който е готов да реагира на вашите сигнали 24/7, за да останете доволни.

Третата причина да се възползвате от компютърна поддръжка за бизнеса ви, се крие във възможността да бъдете обслужени дистанционно. С други думи, не е необходимо да отделяте място в офиса ви за ит специалисти, тъй като те имат собствен център, откъдето могат да влияят на компютрите и мрежи ви. Извършва се пълен контрол на всички видове системи.

Четвъртата полза от ит поддръжката, се отнася до грижата за сигурността. Вече няма да се налага да следите антивирусната програма и да се разправяте със защитни стени. Тези ангажименти ще бъдат поети от отговорните експертни кадри, които работят за фирмата ви.

На петата позиция слагаме своевременната реакция на специалистите. Те няма да чакат нито секунда, за да се заемат с вашите проблеми. Аутсорсинг компаниите са запознати какви загуби може да претърпите, когато информационните технологии са неизправни. Ето защо те действат незабавно и се намесват решително, за да отстранят всяка една грешка и повреда при вас.

Шестото последно място е за цените. За 15 или 20 лева на компютър, получавате компетентно съдействие от грамотен и добре подготвен екип. Едва ли един ремонт в сервиз ще ви струва толкова малко, така че съобразете се с предоставените оферти и ги използвайте при нужда.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *