Бързи ли са бързите кредити?

До преди няколко години, ако се нуждаехме от финансови средства имахме два варианта за действие: или да се молим на близки и роднини или да поискаме потребителски кредит от някоя банкова институция.

Бързи кредити

И двата варианта не бяха много удобни, тъй като за потребителски кредити се чакаше прекалено дълго, а да искаме от роднини и приятели малко унизително. Днес, ако имате нужда от не много голяма финансова помощ, можете бързо и лесно да се сдобиете с нея, ако потърсите бързи кредити от "ЕйДжиБи Файнанс" АД.

Това са вид потребителски кредити, при които обаче не се изисква дълъг период на изчакване за одобрение, нито лично присъствие, нито дори доказване на доход и предоставяне на обезпечение по кредита. Изисква се единствено да сте пълнолетни и да имате постоянни доходи.

Останалото е изключително лесно. Самата процедура по кандидатстване, одобрение и получаване на кредита е много опростена и не изисква никакви усилия, нито време. Кандидатстването става по Интернет, отговорът дали сте одобрени или не получавате в рамките на 20-30 минути на електронната си поща, а ако сте одобрени парите ви се превеждат по сметка до края на работния ден.

Бързи кредити можете да поискате, ако имате спешна нужда от малки по размер суми, но които суми ви трябват веднага, буквално в същия ден. Обикновено към този вид заеми прибягват хора, които имат постоянни доходи, но които изпитват временни финансови затруднения (забавяне на заплати, за плащане на непредвидени в семейния бюджет разходи, за погасяване на високи сметки за ток отопление и т.н)

Размера на отпусканите кредити е сравнително малък (от 1 до 1000 лв) и поради това не се изискват обезпечения или различни документи освен лична карта. Добре е да знаете обаче, че тъкмо поради това, че парите се отпускат веднага месечните погасителни вноски са по-високи и срокът на погасяване на кредита е доста кратък.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *