Видовете чанти издават характера на една жена

Дамски чанти могат да се купят от много места, като те са големи, малки, изящни или пък доста отпуснати и раздърпани. Такива чанти се продават в сайтовете за чанти онлайн, като този сайт, както и в магазините за чанти, където можете да попаднете на скъпи артикули, а също така и на дамски чанти на ниски цени.

Изобилието от чанти е голямо, като причините за това са много. Интересното обаче е дали тези дамски чанти могат да ни разкажат малко повече за притежателките им. Отговорът е „да“. Чрез големината на една чанта ние можем да си направим изводите за нейната собственичка и за това какъв човек е тя, като все пак имаме едно на ум, че изключения могат и съществуват.

Какво трябва да знаем ако срещу нас седи жена с голяма чанта, която лесно се закопчава и откопчава например. В такъв случай говорим с жена, която има висока обща култура и се интересува от много неща. Тя е истинска душа и лесно завързва контакти, но честно казано също толкова лесно къса с даден човек. Такава жена обича да пътува и да изследва. Лесно може да и омръзне да бъде на едно място.

Ако една жена има строга чанта, то трябва да се има предвид, че тя е елегантна и държи на външния си вид. Тя определено е от типа хора, които лесно могат да съчетаят работата с почивката.

Изящната чанта говори за дама, която ще изглежда добре на бизнес обяд или на бизнес форум в чужбина, но трябва да се има предвид, че такава жена се интересува повече от външния си вид и въпросните форуми, отколкото от папките, които са натрупани на бюрото й. Такава жена определено държи на външния си вид и куфарите й за път, както и чантата ще са съобразени едни с други, както и с тоалета й.

Ако една дамска чанта е малка и е без дръжки то притежателката и е от типа дами, които могат да сложат в нея само „най-необходимото“, а именно: телефон, салфетка и ключове. Досещате се за какви жени говорим в случая.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *