Впечатли я! (само за мъже)

Ако скоро си приключил връзка и искаш да се позабавляваш то трябва да въведеш ред в спалнята. Ако доведеш в нея момиче, с което си се запознал преди дни или същата вечер, то няма да и направи добро впечатление безпорядъка, лошата миризма и мръсното спално бельо.

Спално бельо

Колкото и разгорещена да е и искаща теб, то спалнята ти може да я отблъсне, а ти да минеш по трънливия път на опит-грешка... Знаеш, че ще излизаш с приятели или вече си уговорил среща с обекта на желанията си? Супер!

Ако не живееш сам и си на квартира, забрани на съквартирантите си да влизат в стаята ти. Отвори широко прозореца, за да влезе свеж въздух, избърши прахта и пусни прахосмукачка - няма да отнеме много време, а усилията ще си заслужават. Смени чаршафите и калъфките - дори да ти се струват чисти и че няма нужда от подобна стъпка, заглуши гласа на съмнение в себе си.

До тук колко време изхаби? 30 минути? Колкото и тъпо да ти звучи трябва да прибереш купа с дрехи който се появи по време на чистенето в гардероба или шкафа, ако такива липсват все ще намериш някой сак или куфар. Чорапите по земята също не са най-големия афродизиак, така че по-добре да не са там!

Ако си следвал дотук всичко стриктно, макар и аз - автора на статията да съм отнесъл няколко ругатни, вече имаш супер стая, в която партньорката ти ще се чувства комфортно и настроена на твоята вълна.

Останаха няколко дребни детайли - подготви на компютъра си десетина chill out парчета, които да стоят заредени в playlist, готови да бъдат пуснати с натискането само на едни бутон. Настрой сега звука, а не оставяй това за после - нека силата му да бъде достатъчна, за да не подслушват съквартирантите ти и достатъчно слаба, за да не се почувства Тя като в дискотека. Трябва да те чува, а и ти нея!

Хубаво е да сложиш и няколко цветенца, но ако нямаш под ръка, както вярвам, че е не е фатално. Виж свещите са задължителни, но остави запалването им (с оглед на безопасността) за часа когато дойдеш с Нея.

Изкъпи се, парфюмирай се, облечи чистите дрехи и Успех!

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *