Elada.info – Българска социална мрежа

Elada.info е нова българска социална мрежа, която се развива изключително бързо. В тази тема ще отбележим само някои от последните нововъведения в нея:

1. Потребителските профили в Elada.info вече имат снимки (аватари). Качи си снимка от "Моят профил", за да привлечеш повече внимание към връзките си и да получите повече гласове и трафик. Освен това, останалите потребители ще те запомнят по снимката.

2. Elada.info е добавена в бутона за споделяне Сподели Ме. - най-популярния бутон за споделяне в български социални мрежи. Препоръчвам ти бутона за твоя сайт, за да споделяш по-лесно своите статии. За допълнителна информация: http://elada.info/node/506

3. Вече имаш възможност да изпращаш лични съобщения, използвай я за да намериш приятели.

Този път предлагам само един важен съвет за оптимизация на твоя сайт:
Определи целта си и я преследвай и не си губи времето с неща, които не знаеш защо правиш.

Пример:
Крум продава сладолед и има уеб сайт. Неговият сайт не е на първа страница в Google. Неговата цел е да бъде първи в Google за думата сладолед. Крум инвестира времето и усилията си за да постигне това чрез SEO.

Звучи логично, но всъщност Крум е глупак, защото си е поставил грешна цел.

Пример 2:
Крум продава сладолед и има уеб сайт. Крум може да произведе 100 кг сладолед на ден, но успява да продаде само 30. Неговата цел е да продава по 100 кг сладолед на ден за да спечели повече пари. Крум инвестира времето и усилията си за да постигне това.

В този случай Крум знае своята истинска цел. Той работи по своя уеб сайт, но вече не с цел да бъде първи за думата сладолед. Крум търси клиенти които да изкупят сладоледа и е избрал подходящи рекламни послания, ключови думи, и т.н. за да постигне това.

Днешният ми съвет е верен и работи, но само за тези които вярват в него. Ако си от тях, помисли дали не си на мястото на Крум. Каква е твоята истинска цел: продаваш продукт, забавляваш се, продаваш реклама, продаваш услуга, искаш да си известен, искаш сайтът ти да е най-добрият ...

Екипът на Споделяне на връзки в социална мрежа Elada.info ти помага да постигнеш твоята заветна цел!

сподели бутон

Едно мнение по „Elada.info – Българска социална мрежа

  1. Странно защо дизайнът на сайта ми прилича на една друга известна социална мрежа? :-D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *