Безплатни и ценни интернет ресурси от bezplatni.info

Безплатни интернет ресурси започват да се събират в новия портал bezplatni.info. интересното на новото интернет начинание е, че в директориите на портала ще бъде помествано качествено уеб съдържание на за българския потребител. Безплатни ресурси, подредени по теми ще могат да използват всички потребители с улеснен интерфейс.

Допълнителна екстра е възможността всеки потребител да стане и редактор – да създаде своя собствена тема и директория, където да добавя качествените безплатни ресурси, които успее да открие, докато рови в нета. „Да подредим Интернета“ е мотото на bezplatni.info – идеята е хората бързо, лесно и удобно да достигат до информацията, която ги вълнува.

Необходимостта от подобен портал е ясна – много хора ще си спестят търсенето, когато имат нужда от неконкретна информация – всяка тема, която ги вълнува е изпълнена с множество линкове, които са описани и подредени тематично. По този начин можете да откриете нещо ново, което би могло да ви се стори интересно – гарантирано и изпробвано, без фиктивни и неработещи линкове.

Важно е да се наблегне и на факта, че ресурсите са безплатни – тоест информацията вътре ви гарантира тотално удобство при използването – спестява време, усилия и ви предпазва от излишни рискове.

Ако например търсите информация за театрите в страната – няма проблеми, разгледайте директорията „Театър“ и ще попаднете на съдържание, което ви интересува – театрите в страната, постановки, допълнителна информация. Всичко е подредено и работещо. От потребителите не се изискват регистрации или други перипетии за да достигнат до нужното съдържание – всичко е достъпно, бързо, лесно и удобно.

Безплатни ресурси означава чистотата на Интернет употребата – без комерсиални нужди, просто подредени линкове по теми. Всичко това превръща bezplatni.info в една качествена Интернет директория с идеална цел – да се подреди информацията в Интернет за българския потребител – без условности и ангажименти.

Удобството и желанието са налице, остава единствено директорията да се развие достатъчно (и с помощта на своите потребители), като резултатът от дейността все още предстои да бъде определен – ценни ли ще бъдат подредените безплатни интернет ресурси?

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *