Хотел „Августа Траяна“ Старозагорски минерални бани

В ритъма на забързаното ежедневие, все повече хора поставят на заден план почивката и необходимостта от осигуряване на жизненоважният душевен и физически покой. Качествената релаксация на духа и тялото е доказан лек срещу постоянно натрупващото се напрежение и стрес от задълженията и трудностите, и съпътсващите ги здравословни проблеми, с които хората се сблъскват всеки ден. Един от най-добрите, най-достъпните и безспорно най-приятните начини за осигуряването на така необходимият отдих е почивката сред природата.

Строзагорски минерални бани - късче от рая.

Старозагорски минерални бани е национален курортен комплекс намиращ се на 10 км. от Стара Загора, в западната част на Сърнена гора. Изворите на хипертермална минерална вода (около 40°С) намиращи се на територията на комплекса, правят всеки хотел в Старозагорски минерални бани дестинация подходяща за привържениците на балнеолечебният туризъм. Чистият въздух и красивата растителност от своя страна допринасят за качествената почивка и пълното презареждане на турисите с жизнена енергия.

За хотела

Хотел "Августа Траяна" е разположен в сърцето на Старозагорски минерални бани, заобиколен от 100 годишен боров масив. В околностите на хотела се намират редица интересни местности от българската история, подходящи за разходка и опознавателен туризъм. Легловата база се състои от 4 апартамента, 3 тройни и 14 двойни стаи с прекрасна гледка към природата и отлично обзавеждане.

Почивният комплекс също така разполага с паркинг, ресторант с 75 местна зала и тераса, подходящ както за семейни и фирмени събирания, така и за романтични вечери край камината. Така че ако сте решили да се оттърсите от стреса, и се затруднявате при избора си на хотел в Старозагорски минерални бани - проверете "Августа Траяна". Няма да сгрешите!

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *